Dziewczyny macie już prezenty na święta,bo ja jeszcze nie. Myślałam żeby jutro się wybrać bo to już najwyższy czas. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Malina jaka piękna choinka u mnie też już stoi. Dzisiaj na liczniku 10 tyg i 3 dni.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Prezenty ostatnie kupiliśmy wczoraj, resztę od dawna już mam. Nawet zapakowane i schowane przed dziećmi. Choinki jeszcze nie mamy. Zawsze ubieramy w moje urodziny 22.12 więc jeszcze chwila, w tym tygodniu mąż pojedzie kupić na pewno.
Jutro muszę pojechać po wyniki, trzymajcie kciuki żeby moje nerki i pęcherz wróciły do normy,bo kolejny antybiotyk mnie wykończy..
Jutro muszę pojechać po wyniki, trzymajcie kciuki żeby moje nerki i pęcherz wróciły do normy,bo kolejny antybiotyk mnie wykończy..
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
No wiem właśnie... Założę sobie cenzurę na te wszystkie fora. Oprócz naszegoU mnie też spadł śnieg a dziś oficjalnie mam 11+0, weszłam właśnie w 12 tydzień
@Wyjątkowa Marta internet to zło, nie czytaj głupot. Każda ciąża to indywidualna sprawa, po co masz się denerwować. Będzie dobrze
@Aguu za Twoją namową zakupiłam dwie świetne książki:
Kaz Cooke "ciężarówką przez 9 miesięcy"
Jordan Reid "być w ciąży i (nie) zwariować" antyporadnik dla przyszłych rodziców.
@kasiaaa_k89 tego będę się trzymać po prostu weszłam na strasznie głupi wątek na pewnym forum...
@malina2312 piękna choinka!!! Aż chyba ubiorę w tym tygodniu swoją
@Miki123 my zamówiliśmy większość przez internet. Staramy się unikać centrów handlowych przed świętami
wszystkozajete
Moderatorka
No wiem właśnie... Założę sobie cenzurę na te wszystkie fora. Oprócz naszego
@Aguu za Twoją namową zakupiłam dwie świetne książki:
Kaz Cooke "ciężarówką przez 9 miesięcy"
Jordan Reid "być w ciąży i (nie) zwariować" antyporadnik dla przyszłych rodziców.
@kasiaaa_k89 tego będę się trzymać po prostu weszłam na strasznie głupi wątek na pewnym forum...
@malina2312 piękna choinka!!! Aż chyba ubiorę w tym tygodniu swoją
@Miki123 my zamówiliśmy większość przez internet. Staramy się unikać centrów handlowych przed świętami
Dorzuć sobie jeszcze Segritty książkę, dobrze robi na głowę, luz i złapanie dystansu M. Kozakiewicz „Złe matki są najlepsze”
Dorka88
Gdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nicJa polecam żurawinę i sama też pije sok 100% z żurawiny kwaśny, ale daję radę wypić. Też mam problemy z moczem jakaś infekcja.
U nas też dzisiaj śnieg. Wybraliśmy się po choinkę, efekt na zdjęciu
U nas dzisiaj 9t 4dZobacz załącznik 925468
U
użytkownik 902
Gość
W sklepach ekologicznych/ze zdrową żywnością jestGdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nic
slodkatrojeczka
A my choinkę kupujemy i ubieramy w wigilię. Taką już mamy tradycję i zawsze się tego trzymamy
malina2312
W sklepie ze zdrową żywnościąGdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nic
reklama
o.nasia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, kiedy oficjalnie rozpoczyna się 2 trymestr? 13t1d czy 14t0d?
Jutro mam wizytę u mojego ginekologa i nie mogę uwierzyć, ale mój mąż, którego ciąża bardzo cieszy, ale nie chciał widzieć usg nagle się zdecydował. Powiedział, że weźmie wolny wieczór w pracy i pojedzie ze mną hi hi Może tak samo dojrzeje do porodu rodzinnego. Chciałabym, żeby wtedy ze mną był, ale on nie jest do tego przekonany. Jak z nim rozmawiałam, to mówił, że będzie bardzo przeżywał moje bóle i obawia się, że będzie krzyczał na pielęgniarki i lekarzy A wy jak rodziłyście? Same, czy z kimś? Macie jakieś plany już?
Jutro mam wizytę u mojego ginekologa i nie mogę uwierzyć, ale mój mąż, którego ciąża bardzo cieszy, ale nie chciał widzieć usg nagle się zdecydował. Powiedział, że weźmie wolny wieczór w pracy i pojedzie ze mną hi hi Może tak samo dojrzeje do porodu rodzinnego. Chciałabym, żeby wtedy ze mną był, ale on nie jest do tego przekonany. Jak z nim rozmawiałam, to mówił, że będzie bardzo przeżywał moje bóle i obawia się, że będzie krzyczał na pielęgniarki i lekarzy A wy jak rodziłyście? Same, czy z kimś? Macie jakieś plany już?