Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Przecież to nie musi wcale nic wrozyc.. skąd takie obawy? Nie myśl negatywnie, bo zwariujesz :*boli mnie krzyz wiec chyba to nie wrozy nic dobrego [emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież to nie musi wcale nic wrozyc.. skąd takie obawy? Nie myśl negatywnie, bo zwariujesz :*boli mnie krzyz wiec chyba to nie wrozy nic dobrego [emoji25]
Beta super progesteron powinny być normy przy wyniku. Kiedyś czytałam że przy ciąży jest około 20 z tym że on jest zmiennyMam wyniki online bardzo szybko
Beta 302,75 pierwsza 91,83
Progesteron 10,7 ng/ml
Powiedzcie dobre czy nie?
Mnie krzyż razem z silnym bólem brzucha zaczął boleć dwa dni po zrobieniu testu czyli w 32 dniu cyklu i biegiem udałam się do ginekologa prywatnie który potwierdził ciąże i uspokoił, przepisał duphaston. Teraz jestem po drugiej wizycie u innego doktora, początek 8 t serduszko pięknie bije a bóle krzyża i brzucha są nadal mimo przyjmowania lekarstw i kolejny raz usłyszałam ze wszytsko jest w porządku wiec bez paniki bo to nie zawsze oznacza najgorsza chyba ze występują plamieniaboli mnie krzyz wiec chyba to nie wrozy nic dobrego [emoji25]
wlansnie u mnie wystepuja wiec mam obawy przed chwilka polecialo znowu...Mnie krzyż razem z silnym bólem brzucha zaczął boleć dwa dni po zrobieniu testu czyli w 32 dniu cyklu i biegiem udałam się do ginekologa prywatnie który potwierdził ciąże i uspokoił, przepisał duphaston. Teraz jestem po drugiej wizycie u innego doktora, początek 8 t serduszko pięknie bije a bóle krzyża i brzucha są nadal mimo przyjmowania lekarstw i kolejny raz usłyszałam ze wszytsko jest w porządku wiec bez paniki bo to nie zawsze oznacza najgorsza chyba ze występują plamienia
bo plmie... i to dosyc mocnoPrzecież to nie musi wcale nic wrozyc.. skąd takie obawy? Nie myśl negatywnie, bo zwariujesz :*
poczekaj jak nie masz objawow niepokojacych spokojnie nie masz go obnizonego na tyle zeby szybko tabletkiA czy na IP wypisza mi receptę bo mój gin poza zasięgiem a nie wiem czy czekać do poniedziałku czy działać teraz już?
A więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
Lepsza zajebista Mamuska niz nieszczesliwa ze zlamasem u boku! Dasz rade! Moze sie chlop ogarnie. Witamy!!!
nie wiem nie dopytalam mowila tylko ze cos ma 1cm ale bylam tak zestresowana ze nic nie pamietam... [emoji24][emoji2356] tragedia... powiedziala ze sytulacja w macicy ok pomimo krwawienia i co ja bidna msm myslec
Pani doktor nic mi nie powiedziała o terminie porodu,nawet nie zmierzyła mi pęcherzyka bo powiedziała ze za malutki, karty ciazy tez jeszcze nie mam, dlatego sie tak martwię
I open bar-em będę ja hahaha czynna 24/7
Kurczę ja właśnie myślę żeby jeszcze gdzieś wyskoczyć tak we dwoje na jakiś wywczas ale nie bardzo wiem czy to będzie dobry pomysł. W sensie samolot, wyższa temperatura w innym kraju.
Nie wiem dlaczego, ale zaczynam się go trochę bać...Ton jego głosu gdy mówi, że nie mam prawa zatrzymać dziecka jest przerażający.
Może to ciąża i fakt, że muszę bronić istotki sprawia, że jestem tak wyczulona..nie wiem.
Jedno jest pewne- ja jako zodiakalna lwica nie dam zrobić krzywy! .
No i jak to jest z tą betą? Jakby coś się działo, to by rosła? Kurcze, dwie ciąże za mną a jakaś zielona w temacie jestem
Myślicie że jest różnica czy się luteinę trzyma pod językiem czy w policzku ? Jakoś jak mam coś pod językiem to mam odruch wymiotny.
Cześć [emoji4] A ja się dziś kompletnie nie wyspałam, też dłuży mi się czas do wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie.
Dziewczyny jak to jest ze spaniem na brzuchu w I trymestrzre, można czy lepiej nie?
Dziewczyny w tym temacie to ja zielona - czemu wy robicie progesteron? Jakieś wskazania są do tego badania?
Z labo normy I trymestr 2,8 - 147,3 więc moje 10, 7 trochę słabo chyba w pon mam wizytę lekarz zdecyduje
Wiem 4t2d też była jedna kropeczki i co po 2 rygodniach jednak 2 kluseczki . Mam wizytę 6 grudnia ale mówię do męża że nie idę bo jeszcze więcej ich zobaczy na usgSpokojnie
Ja właśnie też myślałam, że jestem w ciąży bliźniaczej, bo mnie tak mdli, że ho ho. Chociaż nie pogardzilabym.
Ale...
Na wizycie pokazała się Jedna kluseczka, 5 mm. Ciąża wg wieku, więc na razie jest ok. Serducho bije. Następna wizyta 7 grudnia.