reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Współczuję Ci tak kiepskiego samopoczucia. Mnie mdli, ale staram się o tym nie myśleć. Wczoraj jak zwróciłam zupę, a nie zdążyłabym do wc, wiec wszystko poszło z powrotem do miski, to moja corka patrzyła przestraszona. Dlatego tez tak bardzo obawiam sie kolejnej ciazy bliźniaczej, bo wiem ze wtedy lekarz położy mnie do lozka. A to bedzie organizacyjny dramat. Nie wyobrazam sobie tego. Powiem Wam szczerze, ze czasem łapie sie na mysli, ze nie przemyślałam dobrze tej ciazy....

Spokojnie :D
Ja właśnie też myślałam, że jestem w ciąży bliźniaczej, bo mnie tak mdli, że ho ho. Chociaż nie pogardzilabym. ;)
Ale...
Na wizycie pokazała się Jedna kluseczka, 5 mm. :p Ciąża wg wieku, więc na razie jest ok. Serducho bije. :) Następna wizyta 7 grudnia.

reklama
Spokojnie :D
Ja właśnie też myślałam, że jestem w ciąży bliźniaczej, bo mnie tak mdli, że ho ho. Chociaż nie pogardzilabym. ;)
Ale...
Na wizycie pokazała się Jedna kluseczka, 5 mm. :p Ciąża wg wieku, więc na razie jest ok. Serducho bije. :) Następna wizyta 7 grudnia.

Ja mam pierwszą wizytę z usg 6 grudnia. Nie spieszy mi się do niej.... [emoji23].

Tak się uśmiałam z tych postów, co napisałyście. :-) :)
Swoje pięć groszy dodam. Jutro ostatnie urodzinki z trójką z przodu a dzisiaj przechodziłam obok rzeczy urodzinowych i kupiłam świeczkę... 40. :-D Tyle, że przyda się dopiero za rok... Ciąża chyba jednak dziwnie działa na człowieka. :-D

Będę kibicowała i trzymała kciuki, oby 6 grudnia było tak jak chcesz. :)

Ja sobie nawkręcalam bliźniaczą na tyle, że mąż zobaczył moją minę i powiedział, że sobie dorobimy. ;)

Podziwiam zapał. Ja uwielbiam dzieciaki, sama przecież chcialam mieć kolejne. Ale trochę zaczęłam obawiać się tej całej logistyki. Mam takie poczucie, że fizycznie mogę nie dać rady. Piszę tu o ew. kolejnej ciąży bliźniaczej. Bo pojedyncza to luz.

reklama
Do góry