reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza pęcherzyk ciążowy 9.5 mm nic więcej nie widać dzisiaj 5+2. Kolejna wizyta 6.12 powinno być serduszko i wóz albo przewóz

Przepraszam Was ale nie czytałam całego wątku od początku bo nie miałam jak przy małej. Mam więc pytanie czy są tu jeszcze mamy które mają roczna pociechę w domu? Z tego co kojarzę od momentu jak dołączyłam to jest jedna mama. Więcej nie pamiętam. Jak sb więc dajesz radę z podnoszeniem dzieciatka? Robisz to czy raczej nie? Bo ja póki co mała noszę tak jak dawniej, i zastanawiam się czy nie zrobię tym jakiejś krzywdy drugiej dzidzi.
Ja mam roczną córkę i 2,5-letniego syna, tak jak w poprzedniej ciąży byłam zmuszona nosić, tak i teraz będę, wszystko z głową, oczywiście zminimalizować ale nie ucieknie się od tego :/

Kurczę ja właśnie myślę żeby jeszcze gdzieś wyskoczyć tak we dwoje na jakiś wywczas ale nie bardzo wiem czy to będzie dobry pomysł. W sensie samolot, wyższa temperatura w innym kraju.
Ja celuje w wyjazd na marzec. To bedzie dobry czas mysle.. oczywiscie jak wszystko bedzie ok[emoji16] my to w ogole lubimy sie poszlajac.. a moja ginekolog twierdzi, ze do 5 godzin to bez problemow[emoji39][emoji39][emoji39]. Pamietam, ze w ciazy ze Stefem tez bylismy na "ostatnim samotnym" wyjedzie i bylo SUPER.

reklama
Do góry