reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

hej dziewczynki ja juz po wizycie... lezec lezec i jeszcze raz lezec... duphaston + luteina zero nerwow i wysilku... z usg wychodzi ze 6 tydzien serduszka narazie brak z terminu miesiaczki powinien byc 7+4 ale gin powiedziala ze jak w zeszlym miesiacu btlo poroninenie to cykl byl rozlegulowany i do zaplodnienia doszlo pozniej... krwawienie nie ustalo ale od strony macicy wszytsko wporzadku. takze musze odpoczywac i wierzyc ze sie uda...

Tez czekałam na wiadomość od Ciebie. A kiedy masz następna wizytę?

Ostatnia edycja:
reklama
Z tego co pisałaś (o becie i testach) to wynikało, że z 2tyg młodsza musi być, więc trzymam kciuki :biggrin2:

Ja dziś stałam w autobusie, potem prędko po dzieci i mnie zaczęło ciągnąć jak na @... pierwsze co w domu to do łazienki :szok: ale nie, nie ma krwi.
Ja dzisiaj Ankę podniosłam i chciała się przytulać więc ja chwilę nosiłam i mi zasnęła na rękach i też tak mnie zabolało ale już nie boli ale odrazu do WC i tak co chwilę w WC sprawdzalam

@lili91 Kochana, kobiety są na prawdę silne [emoji173]️ Damy radę! Ty tez dasz!

Moja corka miala 9 miesięcy, jak zaszłam w ciążę bliźniaczą. Musiałam się oszczędzać, ale przy takim Maluchu nie zawsze bylo to możliwe :-). I jakos poszło. Teraz córka ma 4 lata, chlopcy mają 3 lata, a mnie się zamarzyło czwarte ;-).
O woow no to rzeczywiście miałas chyba niezły hardcore

Ja dzisiaj Ankę podniosłam i chciała się przytulać więc ja chwilę nosiłam i mi zasnęła na rękach i też tak mnie zabolało ale już nie boli ale odrazu do WC i tak co chwilę w WC sprawdzalam
Noo, a do tego jeszcze teraz śluzu sporo i pierwsze co przy odczuciu, że krew spływa :szok::rofl: Ech ta psychika

Ja jakoś nie mam zachcianek narazie i podziwiam was dziewczyny które macie małe dzieciaczki że ogarniacie to wszystko powiem wam że moje poukładane wygodne życie przejdzie rewolucję jak wszystko pójdzie dobrze :D

Ja jakoś nie mam zachcianek narazie i podziwiam was dziewczyny które macie małe dzieciaczki że ogarniacie to wszystko powiem wam że moje poukładane wygodne życie przejdzie rewolucję jak wszystko pójdzie dobrze :D
Ja myślę dokładnie tak samo. To będzie wielka zmiana, ale odkąd jestem w ciąży to naprawdę jej zapragnęłam :)

Ja myślę dokładnie tak samo. To będzie wielka zmiana, ale odkąd jestem w ciąży to naprawdę jej zapragnęłam :)
Ja też jestem gotowa na to poświęcenie zrobiłam to trochę dla mojego M bo syna mam z poprzedniego związku a wiem że on będzie fajnym tatą my podróżujemy na motocyklu i z tego będzie chyba najtrudniej mi zrezygnować ale jestem na to gotowa :)

Hej ! :) Od wczoraj zbieram się żeby do Was dołączyć i wreszcie się zebrałam. To moja pierwsza ciaza, ktora jest dla nas nie malym zaskoczeniem. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u lekarza. 6t5d wg OM. Na usg jest już bijące serduszko, termin na 12.07.2019. Lekarz wyznaczył termin kolejnej wizyty na 5.12. Bardzo tu u Was miło, mam nadzieję że uda mi się aktywnie uczestniczyć we wszystkich rozmowach, bo na codzień sporo pracuje a jak już wracam po pracy to sen atakuje mnie odrazu po wejściu do domu, natomiast rano przed pracą swój wolny czas spędzam w toalecie w związku z porannymi mdlosciami..

reklama
Ja też jestem gotowa na to poświęcenie zrobiłam to trochę dla mojego M bo syna mam z poprzedniego związku a wiem że on będzie fajnym tatą my podróżujemy na motocyklu i z tego będzie chyba najtrudniej mi zrezygnować ale jestem na to gotowa :)
My w przyszłym roku mieliśmy leciec na dwa tygodnie do USA, do przyjaciół. Już szykowaliśmy się na wyrabianie wiz, miała być 30 w Las Vegas :D
Teraz wiem, że najpiękniejszy prezent jaki mogłabym dostać to dziecko :) A do Stanów polecimy w trójkę, za jakiś czas :)

Do góry