I to bedzie cudowny prezent od losu! Zobaczysz!!! Wiek to nie metryka- jestes hot mamma! Trzymaj sie tam [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
cudowna jesteś , ale beczeć tak szybko nie przestane tysiąc myśli w głowie ...termin na 21 lipca to tak strasznie długo na komunii córeczki bedę wielkim wielorybem ...masakara dziekuje za miłe słowa będę częściej zaglądać tutaj
trzymajcie sie ciężarówki
trzymajcie sie ciężarówki
Ennis92
Fanka BB :)
Hej jestem nowa...beczę juz któryś dzień ...10 dni po 40 urodzinach dowiedziałam sie o 3 ciąży dzieciaki 8 i 5 człowiek juz nawet nie patrzył na dział baby w sklepie a teraz wszystko od nowa...a jeszcze strach żeby wszystko było ok 8 miesięcy strachu ...jak przetrwać mieszkam w uk wizyty wcześniejsze tylko prywatnie bo do 14 tyg nie mam co liczyc na usg
Ja jestem w 9 tygodniu i miałam już dwa usg a też mieszkam w uk. Także głowa do góry i się zapytaj położnej
slodkatrojeczka
Wiecie jaki miałam sen... Śniło mi się, że mi macica wypadła. I oglądałam sobie dziecko w środku... Masakra, dodajcie do tego fakt, że to był bardzo realistyczny sen... Czemu wszyscy mają jakieś erotyczne a ja takie brutalne...
zuzkaaa
o matko hahahahha [emoji23]Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]
zuzkaaa
co do snow to ostatni jaki pamietam to ten ze wracam z dzieckiem do domu i nie mam dla niego komoletnie nic nawet 1 poeluszki ani lozeczka... nie potrafie nakarmic dziecka piersia... obudzilam sie i sprawdzalam czy to byl sen [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]
reklama
OnaZmijeczka
@renisus kciuki i walcz ja wiem że z nimi ciężko ale jak widać nie w każdym miejscu w UK mają takie mocno luzackie podejscie. U Ennis się udalo
@olga123 moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 41 lat i jest ok oczywiście ten kontakt jest zupełnie inny i rządzi się innymi prawami niż np z moimi rodzicami którzy zostali rodzicami jak mieli 20lat no ale nie powiedziałabym że jest gorzej czy cos... Jest inaczej witaj
@slodkatrojeczka chyba coś jest z tymi snami na rzeczy. Czyżby to był mój pierwszy objaw ciąży? Też mam realistyczne i idą w brutalna stronę często kogoś zabijam. Ostatnio w windzie zabiłam wampira wcisnęłam ja w szparę od windy i wszędzie była krew. No i śni mi się często że sikam w pampersa, jak się budzę to strasznie mam pełny pęcherz no i to kwestia czasu kiedy zleje się przez sen to też bardzo realistyczne sny sikam do Pampers premium care (moja podświadomość górną półkę sobie wybiera)
@olga123 moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 41 lat i jest ok oczywiście ten kontakt jest zupełnie inny i rządzi się innymi prawami niż np z moimi rodzicami którzy zostali rodzicami jak mieli 20lat no ale nie powiedziałabym że jest gorzej czy cos... Jest inaczej witaj
@slodkatrojeczka chyba coś jest z tymi snami na rzeczy. Czyżby to był mój pierwszy objaw ciąży? Też mam realistyczne i idą w brutalna stronę często kogoś zabijam. Ostatnio w windzie zabiłam wampira wcisnęłam ja w szparę od windy i wszędzie była krew. No i śni mi się często że sikam w pampersa, jak się budzę to strasznie mam pełny pęcherz no i to kwestia czasu kiedy zleje się przez sen to też bardzo realistyczne sny sikam do Pampers premium care (moja podświadomość górną półkę sobie wybiera)