reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
cudowna jesteś , ale beczeć tak szybko nie przestane tysiąc myśli w głowie ...termin na 21 lipca to tak strasznie długo na komunii córeczki bedę wielkim wielorybem ...masakara dziekuje za miłe słowa będę częściej zaglądać tutaj
trzymajcie sie ciężarówki

witam nowe mamuski :) i gratulacje :)
ja wlasnie wrocilam do domu i strasznie sie objadlam wiec teeaz drzemeczka [emoji23][emoji23]

Hej jestem nowa...beczę juz któryś dzień ...10 dni po 40 urodzinach dowiedziałam sie o 3 ciąży dzieciaki 8 i 5 człowiek juz nawet nie patrzył na dział baby w sklepie a teraz wszystko od nowa...a jeszcze strach żeby wszystko było ok 8 miesięcy strachu ...jak przetrwać mieszkam w uk wizyty wcześniejsze tylko prywatnie bo do 14 tyg nie mam co liczyc na usg

Ja jestem w 9 tygodniu i miałam już dwa usg a też mieszkam w uk. Także głowa do góry i się zapytaj położnej

Wiecie jaki miałam sen... Śniło mi się, że mi macica wypadła. I oglądałam sobie dziecko w środku... Masakra, dodajcie do tego fakt, że to był bardzo realistyczny sen... Czemu wszyscy mają jakieś erotyczne a ja takie brutalne...

Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]

co do snow to ostatni jaki pamietam to ten ze wracam z dzieckiem do domu i nie mam dla niego komoletnie nic nawet 1 poeluszki ani lozeczka... nie potrafie nakarmic dziecka piersia... obudzilam sie i sprawdzalam czy to byl sen [emoji23]

reklama
@renisus kciuki i walcz ja wiem że z nimi ciężko ale jak widać nie w każdym miejscu w UK mają takie mocno luzackie podejscie. U Ennis się udalo

@olga123 moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 41 lat:) i jest ok oczywiście ten kontakt jest zupełnie inny i rządzi się innymi prawami niż np z moimi rodzicami którzy zostali rodzicami jak mieli 20lat no ale nie powiedziałabym że jest gorzej czy cos... Jest inaczej:) witaj

@slodkatrojeczka chyba coś jest z tymi snami na rzeczy. Czyżby to był mój pierwszy objaw ciąży?:) Też mam realistyczne i idą w brutalna stronę często kogoś zabijam. Ostatnio w windzie zabiłam wampira wcisnęłam ja w szparę od windy i wszędzie była krew. No i śni mi się często że sikam w pampersa, jak się budzę to strasznie mam pełny pęcherz no i to kwestia czasu kiedy zleje się przez sen:( to też bardzo realistyczne sny sikam do Pampers premium care :) (moja podświadomość górną półkę sobie wybiera)

Do góry