reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dziękuję ogromnie dziewczyny :)
Zdecydowałam, że pojde na te wizyty w enelmedzie, ale oddzielnie poszukam też lekarza, który przyjmie mnie kompleksowo.

Czy któraś z Was jest może z Łodzi i moze polecić dobrego lekarza?

Dzień dobry [emoji847] u nas noc kiepsko ... Anna źle spała , o 2 zrobiła oczy jak 5zl i chciała już wstawać więc musiałam ją przygarnąć do łóżka przytuliła się i spala do 6 .... a po za tym to całkiem ok

Dzień dobry [emoji847] u nas noc kiepsko ... Anna źle spała , o 2 zrobiła oczy jak 5zl i chciała już wstawać więc musiałam ją przygarnąć do łóżka przytuliła się i spala do 6 .... a po za tym to całkiem ok
To moja wstała o 5 więc dzień się zaczął wcześnie też. Jeszcze tak ponuro. Coś czuję że będzie dziś sennie bardzo.

Dziewczyny co jaki czas sprawdźcie przyrost hcg? W czwartek miałam 26,950 chciałam pójść pod w sobotę i poniedziałek ale kusi mnie już dzisiaj. Mam obawy bo w pierwszej źle przyrastalo i zatrzymałam się na 103. Jeśli teraz będzie ok to kiedy pójść następnym razem po tygodniu dwóch?

Dziewczyny co jaki czas sprawdźcie przyrost hcg? W czwartek miałam 26,950 chciałam pójść pod w sobotę i poniedziałek ale kusi mnie już dzisiaj. Mam obawy bo w pierwszej źle przyrastalo i zatrzymałam się na 103. Jeśli teraz będzie ok to kiedy pójść następnym razem po tygodniu dwóch?
Niby powinno się sprawdzić przyrost po 48 godzinach czy jest prawidłowo rośnie. Ja byłam w piątek i w poniedziałek bo dzień wcześniej było zamknięte laboratorium. Nie planuje już więcej robić. Pamiętam że w pierwszej ciąży robiłam betę bardzo często bo lekarka zlecala (obraz usg jej się nie podobał). Beta przyrastala prawidłowo aż do 200 tys a i tak ciąża się zatrzymała w 7 tygodniu.

reklama
Ja bym chciała dłużej pospać ale córka tego nie rozumie :) szkoda ze juz odrzuciła drzemki w ciągu dnia to bym się przytuliła do poduszki ;)

Do góry