Już powinno być widać . Mi tak właśnie lekarz powiedziała że w 7tja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
tez mam taka nadzieje [emoji106] [emoji3]Już powinno być widać . Mi tak właśnie lekarz powiedziała że w 7t [emoji5]
Ennis92
Będzie będzie. Ja miałam wizytę w piątek akurat 7+3 i już serduszko było. Zobacz sobie moje usgja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
Powinno.ja mam miec wizyte 7tydz +3d mam nadzieje ze bedzie widac [emoji85][emoji87]
Ja w tym tygodniu przedzwonię do gin i umówię się na początek grudnia...
Ennis92
Moi rodzice i rodzice partnera już wiedzą. Wie też moich dwóch przyjacieli I jedna osoba z pracy sama się domyśliła 2 tygodnie temu. Ja uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. Reszcie rodziny powiem w święta a reszta świata może sama się domyślić@Ennis92 suuuuper juz nie moge sie doczekac az dostane swoje
a w ktorym tyg mowicie rodzinie? ktory uwazany jest za juz taki powiedzmy bezpieczny tydzien? 13?
My chcemy powiedzieć w Boże Narodzenie, jeśli wszystko będzie dobrze.@Ennis92 suuuuper juz nie moge sie doczekac az dostane swoje
a w ktorym tyg mowicie rodzinie? ktory uwazany jest za juz taki powiedzmy bezpieczny tydzien? 13?
ladyk24na7
@Ennis92 suuuuper juz nie moge sie doczekac az dostane swoje
Ja w poprzednich ciążach, mówiłam na początku 2 trymestru. Teraz też tak zrobię. Jedyna osoba, która wie o moich planach i staraniach to moja przyjaciółka :-).
reklama