PaniMietki
Fanka BB :)
Ja po CC też szybko się zagoilam ... W sumie to bardzo szybko doszłam do siebie , tylko ja jestem taka Zosia samosia i ja lubię wszystko sama, a teraz napewno muszę się bardziej oszczędzać . Ale będzie dobrze musi być teraz muszę dbać o nas dwoje i moja mała księżniczkę [emoji4]@PaniMietki obyśmy dały radę! A to że była cesarka to się nie martw na pewno będzie dobrze. Osobiście to nie słyszałam żeby się blizna rozeszła komuś a mam ciotkę co 5 razy cesarkę miała i jest ok świetnie się zawsze czuła. Dzieci też ok.
Ja w międzyczasie miałam operacje jak córka miała 7 miesięcy więc jestem właściwie pół roku po operacji ale nie obawiam się tego ja się goje jak pies, ale z drugiej strony to blizna jest jeszcze różowa bardziej się boję tego że będę musiała mieć potem kolejna operacje
@Gosia92 dokładnie miałam takie same obawy niby dzieci mam w rodzinie i to sporo ale nigdy żadnego nie brałam na ręce i ogólnie to nie lubiłam dzieci. A jak byłam nastolatką to dzieci mi wręcz śmierdziały. No i moja córka była pierwszym niemowlakiem jakiego w życiu miałam na rękach najbardziej się bałam tego że nie będę wiedziała dlaczego płacze