reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Zobacz załącznik 914559 Hej, byłam na hcg dzisiaj i to jest mój wynik. W labo powiedzieli że wartość dosc niska. Według obliczen dzisiaj jest mój 4t+0d. Kazała przyjść w piątek sprawdzić przyrost. Dziewczyny o co tu chodzi ??? Jak myślicie dlaczego taki niski :(?? Trochę sie martwię.
Kochana sama nie wiem.... Każda kobieta ma inny przyrost - tak mi się przynajmniej wydaje... Trzeba być dobrej myśli Trzymam mooooocno kciuki!!!! ❤️

Zobacz załącznik 914559 Hej, byłam na hcg dzisiaj i to jest mój wynik. W labo powiedzieli że wartość dosc niska. Według obliczen dzisiaj jest mój 4t+0d. Kazała przyjść w piątek sprawdzić przyrost. Dziewczyny o co tu chodzi ??? Jak myślicie dlaczego taki niski :(?? Trochę sie martwię.
Najważniejszy jest przyrost. Może miałaś owu później niż Ci się wydaje ? Nie martw się powtórz w piątek

@Mariola3 jak żona się dowie że buszujesz po jej koncie to spuści ci łomot :p no chyba że wie i pozwoliła, ja się nie modlę ewentualnie mogę trzymać kciuki
@natka30 każda kobieta inna to i wartości mogą się różnić. Może ciąża młodsza. Kurcze nie wiem
@Karolcia.DE dobry pomysł:)
Coś takiego hmmm oryginalnego... No to jestem uparta jak cholera, boję się psów choć nigdy żaden mnie nie ugryzł. Mam wyczulony węch do tego stopnia że mogłabym pracować w policji jako pies tropiciel, wyczuwam zapach dentysty z daleka tak że nawet szyldu jeszcze nie widzę a już czuję, kocham ten zapach mogliby z niego perfumy robić tak jak zapach apteki i szpitala. Rozpoznaje zapach wiosny, lata, zimy, z każdym mam skojarzenia.
Mówię w 5 językach pracowałam w 5 krajach głównie dla służby zdrowia w tlumaczeniach. Kocham siłownie i zapach siłowni też lubię
Pamiętam perfumy pani z przedszkola jak chodziłam do niego mając 3 lata jak wyczuwam je na ulicy a zdarzyło się to może 4 razy w życiu to przechodzi mnie dreszcz i niepokój chciałambym znać ich nazwę ale wstydziłam się zapytać:p
Wow z tym węchem to naprawdę masz wyostrzony zmysł :tak: super że umiesz tyle języków - poliglotka Też jestem uparciuchem :baffled: Ja uwielbiam ćwiczyć w domu na siłownię się jeszcze nie przełamał . Mam zamiar zrobić sobie mini siłownię ;)

Kochana sama nie wiem.... Każda kobieta ma inny przyrost - tak mi się przynajmniej wydaje... Trzeba być dobrej myśli Trzymam mooooocno kciuki!!!! ❤️

Czytałam ostatnio o tym, że mają na podstawie poziomu bety rozpoznawać płeć na wczesnym etapie ciąży. W artykule było napisane, że jedna płeć wytworzy więcej gonadotropiny a druga mniej. No tylko nie wspomnieli która ile ;)

Ooooch, mnie się marzy córeczka :) :) :)

No, ale zobaczymy z czasem, kto jest pod serduszkiem, żadnych przeczuc nie mam. :)

reklama
Nie wiem ostatnio wyczytałam że pary kochające się codziennie maja większą szansę spłodzić chłopca, bo plemniki męskie są szybsze i szybciej docierają do jajeczka. Zobaczymy czy u mnie to się sprawdzi

Do góry