reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Zobacz załącznik 914559 Hej, byłam na hcg dzisiaj i to jest mój wynik. W labo powiedzieli że wartość dosc niska. Według obliczen dzisiaj jest mój 4t+0d. Kazała przyjść w piątek sprawdzić przyrost. Dziewczyny o co tu chodzi ??? Jak myślicie dlaczego taki niski :(?? Trochę sie martwię.
Nie wiem, ale nie stresuj sie. Faktycznie sprawdz przyrost. Masz umowiona wizyte u gina?

reklama
@Mariola3 jak żona się dowie że buszujesz po jej koncie to spuści ci łomot :p no chyba że wie i pozwoliła, ja się nie modlę ewentualnie mogę trzymać kciuki
@natka30 każda kobieta inna to i wartości mogą się różnić. Może ciąża młodsza. Kurcze nie wiem
@Karolcia.DE dobry pomysł:)
Coś takiego hmmm oryginalnego... No to jestem uparta jak cholera, boję się psów choć nigdy żaden mnie nie ugryzł. Mam wyczulony węch do tego stopnia że mogłabym pracować w policji jako pies tropiciel, wyczuwam zapach dentysty z daleka tak że nawet szyldu jeszcze nie widzę a już czuję, kocham ten zapach mogliby z niego perfumy robić tak jak zapach apteki i szpitala. Rozpoznaje zapach wiosny, lata, zimy, z każdym mam skojarzenia.
Mówię w 5 językach pracowałam w 5 krajach głównie dla służby zdrowia w tlumaczeniach. Kocham siłownie i zapach siłowni też lubię
Pamiętam perfumy pani z przedszkola jak chodziłam do niego mając 3 lata jak wyczuwam je na ulicy a zdarzyło się to może 4 razy w życiu to przechodzi mnie dreszcz i niepokój chciałambym znać ich nazwę ale wstydziłam się zapytać:p

ja nadal czekam z wynikim dzisiejszej bety... :(
wiec w tym czekaniu to i ja powiem o sobie kilka slow :)
mam 24lata a z narzeczonym jestem 8 lat :p prowadze z nim firmę transportową :) 2 lata temu kupilismy nowy dom na wsi i tak jakos bardziej zapragnelam dziecka poniewaz pracuje w domu ( mam w domu biuro ). wiec wiekszosc swojego czasu spedzam wlasnie w domu a latem w ogrodzie :) kocham psy mam swoją suczke LUSI owczarka niemieckiego :) uwielbiam zmiany: ) często zmieniam wystroj w domu i w ogrodzie, kupuje rozne dodatki to taka moja słabość :baffled:

Hmm.. to ja mam 32 wiosny. Tego samego meza od ponad 8 lat i syna nicponia miesiecy 18. Mieszkam w Wawie... Wiec jak cos to zapraszam na kawe do Mordoru. Pomimo tego, ze brzmi to banalnie.. to uwielbiam podrozowac i gdybym potrafila to zarabialabym tym na zycie.

U mnie beta przyfrunela i jest 293 wiec 200% przyrostu od poniedzialku. Powoli zaczynam w TO wierzyc[emoji847][emoji847][emoji847]

@Janka86 trzymam mocno kciuki za dobry przyrost :biggrin2:
@zuzkaaa za Twoje wyniki również kciuki :biggrin2: czy Wasza firma transportowa jeździ też może po Niemczech? Pytam bo u mnie w firmie mamy ciągły problem z transportem z Polski i ciężko jest znaleźć rzetelną firmę do współpracy. Domku zazdroszczę tego marzenia jeszcze nie zdążyłam spełnić.
@OnaZmijeczka wow to faktycznie masz ten węch. Mówisz że pracowałas w 5 krajach to powiedz gdzie najbardziej Ci się podobało?

reklama
Szczerze to ta stronka to dla mnie w ogóle czarna magia i ledwo się połapuje tutaj :-p
Kiedyś pisałam na planujemy dziecko tam inaczej wyglądało forum wydaje mi się że było przejrzyściej do czytania

Do góry