reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Zobacz załącznik 914559 Hej, byłam na hcg dzisiaj i to jest mój wynik. W labo powiedzieli że wartość dosc niska. Według obliczen dzisiaj jest mój 4t+0d. Kazała przyjść w piątek sprawdzić przyrost. Dziewczyny o co tu chodzi ??? Jak myślicie dlaczego taki niski :(?? Trochę sie martwię.
Nie wiem, ale nie stresuj sie. Faktycznie sprawdz przyrost. Masz umowiona wizyte u gina?

reklama
@Mariola3 jak żona się dowie że buszujesz po jej koncie to spuści ci łomot :p no chyba że wie i pozwoliła, ja się nie modlę ewentualnie mogę trzymać kciuki
@natka30 każda kobieta inna to i wartości mogą się różnić. Może ciąża młodsza. Kurcze nie wiem
@Karolcia.DE dobry pomysł:)
Coś takiego hmmm oryginalnego... No to jestem uparta jak cholera, boję się psów choć nigdy żaden mnie nie ugryzł. Mam wyczulony węch do tego stopnia że mogłabym pracować w policji jako pies tropiciel, wyczuwam zapach dentysty z daleka tak że nawet szyldu jeszcze nie widzę a już czuję, kocham ten zapach mogliby z niego perfumy robić tak jak zapach apteki i szpitala. Rozpoznaje zapach wiosny, lata, zimy, z każdym mam skojarzenia.
Mówię w 5 językach pracowałam w 5 krajach głównie dla służby zdrowia w tlumaczeniach. Kocham siłownie i zapach siłowni też lubię
Pamiętam perfumy pani z przedszkola jak chodziłam do niego mając 3 lata jak wyczuwam je na ulicy a zdarzyło się to może 4 razy w życiu to przechodzi mnie dreszcz i niepokój chciałambym znać ich nazwę ale wstydziłam się zapytać:p

ja nadal czekam z wynikim dzisiejszej bety... :(
wiec w tym czekaniu to i ja powiem o sobie kilka slow :)
mam 24lata a z narzeczonym jestem 8 lat :p prowadze z nim firmę transportową :) 2 lata temu kupilismy nowy dom na wsi i tak jakos bardziej zapragnelam dziecka poniewaz pracuje w domu ( mam w domu biuro ). wiec wiekszosc swojego czasu spedzam wlasnie w domu a latem w ogrodzie :) kocham psy mam swoją suczke LUSI owczarka niemieckiego :) uwielbiam zmiany: ) często zmieniam wystroj w domu i w ogrodzie, kupuje rozne dodatki to taka moja słabość :baffled:

Hmm.. to ja mam 32 wiosny. Tego samego meza od ponad 8 lat i syna nicponia miesiecy 18. Mieszkam w Wawie... Wiec jak cos to zapraszam na kawe do Mordoru. Pomimo tego, ze brzmi to banalnie.. to uwielbiam podrozowac i gdybym potrafila to zarabialabym tym na zycie.

U mnie beta przyfrunela i jest 293 wiec 200% przyrostu od poniedzialku. Powoli zaczynam w TO wierzyc[emoji847][emoji847][emoji847]

@Janka86 trzymam mocno kciuki za dobry przyrost :biggrin2:
@zuzkaaa za Twoje wyniki również kciuki :biggrin2: czy Wasza firma transportowa jeździ też może po Niemczech? Pytam bo u mnie w firmie mamy ciągły problem z transportem z Polski i ciężko jest znaleźć rzetelną firmę do współpracy. Domku zazdroszczę tego marzenia jeszcze nie zdążyłam spełnić.
@OnaZmijeczka wow to faktycznie masz ten węch. Mówisz że pracowałas w 5 krajach to powiedz gdzie najbardziej Ci się podobało?

reklama
Szczerze to ta stronka to dla mnie w ogóle czarna magia i ledwo się połapuje tutaj :-p
Kiedyś pisałam na planujemy dziecko tam inaczej wyglądało forum wydaje mi się że było przejrzyściej do czytania

Do góry