reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Kochana ja mam na plusie 3kg w ciąży ale tak przed ciąża maialm prawie 50kg nadwagę. Otyłość.
Nie przejmuj się przyrostem. Możliwe że pod koniec przytyjesz mniej.
Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.
Kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Trzymam kciuki za wizyty i czekamy na wieści.

Ja właśnie wskoczylam na rowerek, trzeba odkupić grzeszki dzisiejsze- rafaello[emoji7]

Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.
Trzymamy kciuki mocno!!!

Ja leżę, nic mi się nie chce,już mnie to wkurza. Jeszcze M robił pomidorowke i się okazało że koncentrat zepsuty i smród na całą kuchnię, a on mówi że katar ma i nie czuje. To teraz robi karkowke, ja zjem tylko makaron z sosem bo na mięso nie mam ochoty

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.
Wy o gofrach a u mnie dziś racuszki. Oczywiście dzień bez jabłek dniem straconym [emoji23][emoji23]

Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.
Wy o gofrach a u mnie dziś racuszki. Oczywiście dzień bez jabłek dniem straconym [emoji23][emoji23]
J potrafię i 5 jabłek na raz zjeść [emoji85]

A ja Wam powiem, że moja córka odgrzebała skąś słuchawki do puszczania muzyki dziecku w brzuchu. No to włączyłam maluchowi. Było poruszenie. W sumie nie wiem, czy słyszy ale drgania czuł ;)

reklama
Ale jaja, stoję w kolejce do pczkomatu. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło [emoji23]
No coś Ty, przed świętami u nas nie dość, że kolejka do paczkomatu, to obok kurier z InPostu wydawał paczki z auta, bo nie weszły do paczkomatu. I tak stał chyba od 14 do 21.40. Dostałam wtedy smsa że trzeba do niego podejść.

Do góry