reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
I dobrze robisz, cokolwiek Ci pomaga w nie tworzeniu czarnych scenariuszy czy tez odstresowaniu się jest Ok. A zmniejszyło się choć trochę?

Mój G wrócił w końcu z wojazy. Na przywitanie poprzytulalismy się dosyć intensywnie. No i po wszystkim poczułam. Tylko, że to nie były żadne motylki czy bąbelki a porządny kopniak [emoji15] w ogóle dziś kilka razy poczułam małą. Oczywiście postanowiła się ujawnić po wizycie u lekarza. Mój charakter [emoji13]

Dziewczyny, co uważacie o emolientach u noworodka? Jakich kosmetyków będziecie używać po narodzinach? Przyznam, ze mam mały mętlik w głowie po czytaniu info na forach...
Ja chyba w niczym ewentualnie child's farm albo coś co mama mi zrobi bo ona robi naturalne mydła i kosmetyki
Ada to tzn nub theory, w pierwszej ciazy sie sprawdzilo. Teraz tez jest w dol ta kreseczka. A i sledzctwo przeprowadzilam, u Ennis byla do gory [emoji6]
Boze stara a durna, jutro sie dowiem a gdybam. Chyba musze po prostu mysli odciagnac od tego dlaczego tam ide.
Nawet nie zwróciłam uwagi na to [emoji23]

A ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]

Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.
Ja byłam na USG w 17tyg5 dniu i maluch ważył 200g. Pani dr mówiła że ok

Co do kosmetyków dla starszych stosowalam Johnsona ale teraz coś innego chętnie wypróbuję. Zresztą na początek używam mydełka, szamponu i oliwki na wieczór do masażu. Muszę popatrzeć bo w sklepach pełno różnych... Teraz reklamują dużo aveeno ale czy to dobre...

Renisus kochana będzie jutro dobrze, wierzę w to [emoji8]

A ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]

Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.
U nas w 15 tyg było 105 gram. A aplikacje też pokazują mi różnie.

Ennis a bo mi sie od poczatku wydawalo ze chlopaka widze u Ciebie.

Ada dziekuje [emoji8]
Te aveno sa dobre, zwlaszcza dla malych alergikow. Ja mialam taki fioletowy, wiem ze jest tez seria dla mamy. Nazwy nie pamietam, ale w szpitalu tez to uzywali wiec tym sie zasugerowalam.

Ennis a bo mi sie od poczatku wydawalo ze chlopaka widze u Ciebie.

Ada dziekuje [emoji8]
Te aveno sa dobre, zwlaszcza dla malych alergikow. Ja mialam taki fioletowy, wiem ze jest tez seria dla mamy. Nazwy nie pamietam, ale w szpitalu tez to uzywali wiec tym sie zasugerowalam.
Teraz jak spojrzałam to rzeczywiście [emoji23]

Trzymam kciuki za jutro i dawaj znać [emoji3590]

reklama
Do góry