reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Ja chyba w niczym ewentualnie child's farm albo coś co mama mi zrobi bo ona robi naturalne mydła i kosmetykiI dobrze robisz, cokolwiek Ci pomaga w nie tworzeniu czarnych scenariuszy czy tez odstresowaniu się jest Ok. A zmniejszyło się choć trochę?
Mój G wrócił w końcu z wojazy. Na przywitanie poprzytulalismy się dosyć intensywnie. No i po wszystkim poczułam. Tylko, że to nie były żadne motylki czy bąbelki a porządny kopniak [emoji15] w ogóle dziś kilka razy poczułam małą. Oczywiście postanowiła się ujawnić po wizycie u lekarza. Mój charakter [emoji13]
Dziewczyny, co uważacie o emolientach u noworodka? Jakich kosmetyków będziecie używać po narodzinach? Przyznam, ze mam mały mętlik w głowie po czytaniu info na forach...
Nawet nie zwróciłam uwagi na to [emoji23]Ada to tzn nub theory, w pierwszej ciazy sie sprawdzilo. Teraz tez jest w dol ta kreseczka. A i sledzctwo przeprowadzilam, u Ennis byla do gory [emoji6]
Boze stara a durna, jutro sie dowiem a gdybam. Chyba musze po prostu mysli odciagnac od tego dlaczego tam ide.
plastulinka
Ja byłam na USG w 17tyg5 dniu i maluch ważył 200g. Pani dr mówiła że okA ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]
Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.
ada1989
Mama Konradka :)
Co do kosmetyków dla starszych stosowalam Johnsona ale teraz coś innego chętnie wypróbuję. Zresztą na początek używam mydełka, szamponu i oliwki na wieczór do masażu. Muszę popatrzeć bo w sklepach pełno różnych... Teraz reklamują dużo aveeno ale czy to dobre...
Renisus kochana będzie jutro dobrze, wierzę w to [emoji8]
Renisus kochana będzie jutro dobrze, wierzę w to [emoji8]
Myslniczek
U nas w 15 tyg było 105 gram. A aplikacje też pokazują mi różnie.A ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]
Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.
renisus
Ennis a bo mi sie od poczatku wydawalo ze chlopaka widze u Ciebie.
Ada dziekuje [emoji8]
Te aveno sa dobre, zwlaszcza dla malych alergikow. Ja mialam taki fioletowy, wiem ze jest tez seria dla mamy. Nazwy nie pamietam, ale w szpitalu tez to uzywali wiec tym sie zasugerowalam.
Ada dziekuje [emoji8]
Te aveno sa dobre, zwlaszcza dla malych alergikow. Ja mialam taki fioletowy, wiem ze jest tez seria dla mamy. Nazwy nie pamietam, ale w szpitalu tez to uzywali wiec tym sie zasugerowalam.
Ennis92
Teraz jak spojrzałam to rzeczywiście [emoji23]Ennis a bo mi sie od poczatku wydawalo ze chlopaka widze u Ciebie.
Ada dziekuje [emoji8]
Trzymam kciuki za jutro i dawaj znać [emoji3590]
U
użytkownik 902
Gość
Dziewczyny poczytajcie bloga "sroka o..." Ziajki i johnsony to zło.. emolienty natomiast rozleniwiają skórę, to sa dermokosmetyki dla chorej skóry, a nie dla skóry noworodka..polecany jest tez babydream z Rossmana
reklama
Myslniczek
Moze mi tez ktos przewidzi ;p ?O matko jak wy poznajecie płeć?
JA tam nic nie widzę
Zaraz wstawia moją fotkę jakąś.