Baaaaaardzo dziękuję za kciuki! Naprawdę się przydały! [emoji8]
Ja juz w domu.
Mała nadgoniła i idzie równiutko ze swoim tygodniem [emoji4][emoji4][emoji4] dla mnie to super wieści!!! Oczywiście nie spała... na 80% Zosia czyli jak dla mnie 100% [emoji6] macice mam wysoko i jest spora bo na 18/19 tydzień. Dlatego wlasnie tych ruchów nie czuję. Z Maksem miałam tak samo. Tez duża macica i sporo miejsca dla dziecka. Szyjka super i generalnie- wszystko super [emoji4][emoji4][emoji4]
Dostałam skierowanie na krzywą mam ją zrobić po skończonym 21 tygodniu, jeszcze raz muszę grupę krwi i połówkowe mam 5 marca po skończonym 22 tygodniu. Tak chciał ten mój spec co mi pappa robił. Zaraz po usg do mojego gina ze wszystkimi wynikami i ustalamy datę porodu.
Tak więc najkrótszy miesiąc w roku będzie będzie dla mnie najdłuższym miesiącem, bo bez wizyty [emoji33]
Najlepsze jest to, ze pomimo poddenerwowania, szybkiego marszu i schodach, moje ciśnienie to 100/60 [emoji849] teraz po obfitym śniadaniu idę na drzemkę [emoji39]
Trójeczka , gratuluję spokojnej wizyty
uciekinier w jajo Ciebie zrobił [emoji23]
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty i oczekuję równie dobrych wieści [emoji4]
@renisus super, ze umówiłas się na usg. Będzie coś wiadomo. Najważniejsze to wykluczyć łożysko. Będzie dobrze. Musi [emoji9]