reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam z rana siedzę i modlę się nad śniadaniem zamiast jeść taka mam gule z gardle a miało już być lepiej
Kciuki za wizyty @renisus oby wszystko było dobrze

reklama
Renisus trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Dobrze, że umówilaś to usg dla swojego spokoju.

Dziewczyny powodzenia na wizytach.

A mnie to dzisiaj chyba dobić trzeba..... leje sie mi z nosa, gardlo boli :( zaraziłam się pewnie od synka bo juz w piątek przyszedł kaszlący i z katrem z przedszkola :(

ada 1989 ja zawsze daje od razu cały serek do ubitej smietany i w miedzy czasie w kubku rozpuszczam 2 łyżeczki żelatyny w nie dużej ilości wody i pod koniec miksowania wlewam pod nożyki. Tylko śmietane ubijam krótko i z serkiem też w miare krótko....

My czekamy już na wyniki z FISHA i amniopunkcji. Na usg było wszystko super. Po pappa ryzyko trisomii 21 oszacowano na 1:15. Szok. FISH ma być w czwartek od jutra bede dzwonić, wynik z amnio. 14.02. Zwariuje czekając na ten wynik.
Spokojnie do czwartku już nie daleko, wynik FISHA już Cię uspokoi. Wszystko będzie dobrze!!!

Śmietan-fixem czy innym odpowiednikiem możesz uratować :)

Akurta nie mam w domu a w ang sklepach nie ma odpowiednika, polski sklep za daleko. No nic byłam obok w sklepie i kupiłam serek i druga śmietanę w razie w, coś mi sie zdaje że po prostu dałam za dużo śmietany na mascarpone tzn proporcje po równo a powinno być więcej serka. No ale widać baby brain działa [emoji57] a ten krem już robię enty raz więc powinnam wiedzieć [emoji23]

Ja za godz idę na wizytę. Musiałam w szkole przełożyć spotkanie z psychologiem i nauczycielem bo M ból zęba dopadł. Może uda mi sie go wyciągnąć ze mną do położnej [emoji6]

Kurde [emoji17] współczuję i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!![emoji110][emoji110]

Dorcia35 trzymam kciuki za wynik testu, nie stresuj się niepotrzebnie [emoji8][emoji8][emoji8]

Hej dziewczyny. Po krótkiej nieobecności zgłaszam się i ja. Jestem cała i zdrowa obecnie jestem w 17 tyg. Bóle pleców nie odpuszczają. Samopoczucie ok. W środę wizyta u gina może wkońcu dowiem się jaka płeć bo już chciałabym wiedzieć. Trzymam kciuki za wszystkie nasze dzidziolki.

reklama
Do góry