reklama
AjahiS
Fanka BB :)
Renisus trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Dobrze, że umówilaś to usg dla swojego spokoju.
Dziewczyny powodzenia na wizytach.
A mnie to dzisiaj chyba dobić trzeba..... leje sie mi z nosa, gardlo boli zaraziłam się pewnie od synka bo juz w piątek przyszedł kaszlący i z katrem z przedszkola
Dziewczyny powodzenia na wizytach.
A mnie to dzisiaj chyba dobić trzeba..... leje sie mi z nosa, gardlo boli zaraziłam się pewnie od synka bo juz w piątek przyszedł kaszlący i z katrem z przedszkola
AjahiS
ada 1989 ja zawsze daje od razu cały serek do ubitej smietany i w miedzy czasie w kubku rozpuszczam 2 łyżeczki żelatyny w nie dużej ilości wody i pod koniec miksowania wlewam pod nożyki. Tylko śmietane ubijam krótko i z serkiem też w miare krótko....
Aleczka80
Spokojnie do czwartku już nie daleko, wynik FISHA już Cię uspokoi. Wszystko będzie dobrze!!!My czekamy już na wyniki z FISHA i amniopunkcji. Na usg było wszystko super. Po pappa ryzyko trisomii 21 oszacowano na 1:15. Szok. FISH ma być w czwartek od jutra bede dzwonić, wynik z amnio. 14.02. Zwariuje czekając na ten wynik.
ada1989
Mama Konradka :)
Śmietan-fixem czy innym odpowiednikiem możesz uratować
Akurta nie mam w domu a w ang sklepach nie ma odpowiednika, polski sklep za daleko. No nic byłam obok w sklepie i kupiłam serek i druga śmietanę w razie w, coś mi sie zdaje że po prostu dałam za dużo śmietany na mascarpone tzn proporcje po równo a powinno być więcej serka. No ale widać baby brain działa [emoji57] a ten krem już robię enty raz więc powinnam wiedzieć [emoji23]
Ja za godz idę na wizytę. Musiałam w szkole przełożyć spotkanie z psychologiem i nauczycielem bo M ból zęba dopadł. Może uda mi sie go wyciągnąć ze mną do położnej [emoji6]
ada1989
Mama Konradka :)
Kurde [emoji17] współczuję i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!![emoji110][emoji110]
Dorcia35 trzymam kciuki za wynik testu, nie stresuj się niepotrzebnie [emoji8][emoji8][emoji8]
Dorcia35 trzymam kciuki za wynik testu, nie stresuj się niepotrzebnie [emoji8][emoji8][emoji8]
Hej dziewczyny. Po krótkiej nieobecności zgłaszam się i ja. Jestem cała i zdrowa obecnie jestem w 17 tyg. Bóle pleców nie odpuszczają. Samopoczucie ok. W środę wizyta u gina może wkońcu dowiem się jaka płeć bo już chciałabym wiedzieć. Trzymam kciuki za wszystkie nasze dzidziolki.
slodkatrojeczka
No to ja po wizycie. Ale tak jak myślałam, bez usg. Teraz mam powtórzyć toksoplazmoze, zrobic obciążenie glukozą i mocz i 27 lutego połówkowe
slodkatrojeczka
A na następnej wizycie będzie 22 tydzień
reklama