slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Mamy godzine 8. Czekam w kolejce do poloznej. Przede mna jakies 4 kobiety. Przed 10 powinnam wejść do lekarza Co brzmi całkiem optymistycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie moge, znowu jakas krew mi sie pojawila. Narazie tylko na papierze...oszaleje[emoji58]
Chciałam dziś zrobić tort dla średniego synka, biszkopt upiekłam nawet zły nie wyszedl bo nie opadł, robiłam też krem z mascarpone i śmietanki i zamiast stopniowo dodawać mascarpone do ubitej śmietany to wrzuciłam całe i mi krem za rzadki wyszedł [emoji849] dzwonię do M bo akurat był poza domem żeby poleciał do sklepu i kupił mascarpone ale nie było. A w niedzielę wszystkie duże sklepy u nas do 16... No nic, przykryłam biszkopt i poczeka do jutra, kupię rano mascarpone i będę ratować krem [emoji12]
Nie moge, znowu jakas krew mi sie pojawila. Narazie tylko na papierze...oszaleje[emoji58]
ja muszę być o 8 u położnej a lekarka przyjmuje od 9. Do 11 max powinnam wejsc. Potem jade do teściów po dzieci Mam nadzieję, że będę miała jakieś nowiny co do płci
Ja też jutro USG,ale wieczorem. Córka nie idzie jutro do szkoły, więc już w ogóle będę miała dom wariatów z trójką sama..ale przynajmniej dzień mi szybko minie
No to witam w klubie ja na 9
My czekamy już na wyniki z FISHA i amniopunkcji. Na usg było wszystko super. Po pappa ryzyko trisomii 21 oszacowano na 1:15. Szok. FISH ma być w czwartek od jutra bede dzwonić, wynik z amnio. 14.02. Zwariuje czekając na ten wynik.
Zarezerwowalam prywatne USG na jutro, nic wczesniej nie znalazlam. Brzuch mnie pobolewa i nadal plamie ale jakos tak dziwnie.