Dobry wieczór.
@renisus oby to nic poważnego i taka "Twoja uroda" w tej ciąży! Też bym chociaż dla siebie chciala zobaczyć na usg czy wszystko jest dobrze.
@wyjątkowaMarta, ale odwaliłaś numer na stacji hehe [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jejku dziewczyny Wy musicie same w piecu palić, tego Wam nie zazdroszczę. Doceniam w tym wypadku swoje ogrzewanie podłogowe i operowanie tylko temperatura w danym pokoju.
My byliśmy na imprezce i bawiliśmy się do 4 rano. Dzisiaj dopiero późno po południu wróciliśmy do domu, odrazu poszłam na godzinną drzemkę. Jeszcze pewnie jutro będę czuła skutki tego niedospania. Dobrze, ze zaczynam urlop, tyle że i tak planujemy rano jechać oglądać auta. Ale grunt, że wolne od pracy.
I ja chyba doczekałam się pukania naszego synka [emoji7] od czasu do czasu czuję puknięcie i podejrzewam, ze to to [emoji16]
A wczoraj znajomi jak mnie zobaczyli, że to dopiero 4 miesiąc a tu taki brzuszek, to było w szoku. No i podobno nadal ładnie wyglądam więc wg nich synek pozostanie i nie może być inaczej [emoji4]