reklama
Aguu
Fanka BB :)
No właśnie, podczas stania to już zupełnie tragedia. Mnie to i brzuch twardnieć zaczyna wtedy. Chyba trzeba zacząć prosić o miejsce.Niestety stałam bo pewno ludzi. Dzięki za radę w poniedziałek znowu czeka mnie wycieczka trzeba chupa chupsa kupić
Dorka88
Jak po mnie nie widać że w ciąży jestem chyba musiałabym się najeść grochowki na wzdęcia hahahaNo właśnie, podczas stania to już zupełnie tragedia. Mnie to i brzuch twardnieć zaczyna wtedy. Chyba trzeba zacząć prosić o miejsce.
slodkatrojeczka
Mi by nikt nie uwierzył w ciążę. Jak wstane rano to mam minimalny brzuszek. Na wadze +0,5 kg. Dziś 15+5 i nie wierzę, że to piszę ale chciałabym miec wyrazny brzuch ale może i dobrze, mieszczę się w kurtkę Co do szpitalnego jedzenia to po drugim porodzie jadłam najlepsze żeberka w życiu A najbardziej przeraża mnie fakt, że zawsze zaczynam rodzić w nocy i potem mam tego maluszka przy sobie a jestem megaaaaa zmęczona. Moja szwagierka ma skurcze od wczoraj, odesłali ją do domu. Po kąpieli nie przechodzą i tak się męczy. Noc nieprzespana, pod opieką dwoje dzieci i weź idź taka wypruta rodzić...
slodkatrojeczka
Ale dodam, że wieczorem mam duży brzuszek a wcale duzo nie jem
slodkatrojeczka
Ja to jeździłam z całą paczką ale zwykle to było na trasie dom - studia, 140km w jedną stronę. Samochodem, podejrzewam że komunikacji miejskiej bym nie przeżyła. Niektórzy ludzie są na bakier z prysznicem.Niestety stałam bo pewno ludzi. Dzięki za radę w poniedziałek znowu czeka mnie wycieczka trzeba chupa chupsa kupić
Jadąc autem (nie mialam jeszcze prawka więc bylam zawsze pasazerem) co 15km była przerwa na zwracanie. Ja już wyłam z bezsilnosci. Nawet w drodze na wesele szwagra zwrocilam obiad. Masakra była. Jeszcze mega zgaga to potęgowała
plastulinka
U mnie już niema opcji na ukrycie 17 tydz
slodkatrojeczka
To mój tak może z 1/3 Twojego Piękny brzuszekU mnie już niema opcji na ukrycie 17 tydzZobacz załącznik 934654
reklama
slodkatrojeczka
W 1 ciąży brzuch mi się pokazał jakoś koło 20 tygodnia. W drugiej nie pamietam. Musiałabym zdjecia poprzeglądać