AjahiS
Fanka BB :)
Ja jeszcze czekam. Nic nie mam ale mam czas :-)A jeśli już jesteśmy przy wyprawce to ja jestem totalnie w ciemnej d. Nie mam nic kompletnie Ale zacznę zakupy jak poznam płeć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze czekam. Nic nie mam ale mam czas :-)A jeśli już jesteśmy przy wyprawce to ja jestem totalnie w ciemnej d. Nie mam nic kompletnie Ale zacznę zakupy jak poznam płeć.
[/QUOTE
Od 2 mca dady. Wcześniej inne tylko skleroza mnie złapała. Takie kwadraciki :-)Jakich pampersow używacie przy swoich dzieciach? W sensie jakie firmy.
My do 6 miesiaca tylko pieluszki bambosowe wielorazowego uzytku. Pampersy uczulaly.Wiesz ja zawsze na start kupowałam z pampersa. Ale potem Dada i tak już do odpampersowania. Ja nie robię zapasu ani chusteczek ani pampersów. Boje się, że nie będą maluchowi podchodziły i dostanie jakiejs wysypki czy czegos.
Przepraszam nie napisałam o co chodzi,chodziło mi o adapter.to są nieinwazyjne badania prenatalne wykonywanie między 10 a 14 tygodniem ciąży
Refundowane zgadza sięDziewczyny czy po 35-roku życia pappa jest refundowane? Wydaje mi się że tak, a moja glinka na NFZ kazała gdzieś sobie zrobić odpłatnie :/
Współczuję, uważam że jednak pampers to swego rodzaju wygoda.My do 6 miesiaca tylko pieluszki bambosowe wielorazowego uzytku. Pampersy uczulaly.
Jakich pampersow używacie przy swoich dzieciach? W sensie jakie firmy.