reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
WOŚP zrobił tyle dobrego dla dzieci i nie tylko. Po co ta głupia nagonka na Owsiaka?
Kiedy leżałam przez pół roku na onkologii leżałam na łóżku od WOŚP, pompa do podania chemii też była sponsorowana przez WOŚP . Pani ordynator powiedziała mi że gdyby nie fundacja na oddziale byłyby stare łóżka i jedna pompa na 2 oddziały.

I to najwiekszy dramat [emoji17] dopieli swojego.
Powiem wam szczerze że w dniu finału mówiłam do mojego M że Owsiak jakoś tak przygasał że to nie ten sam gość gdzie ta jego energia, mój M co roku jeździ na Woodstock na miasteczko motocyklowe ja w zeszłym roku dałam się namówić i podziwiam tych ludzi za organizację tego wszystkiego i Woodstocku i orkiestry gdy ciągle pod nogi rzucają ci kłody ale to takie typowe polaczkowe zgnoić kogoś komu się chce coś robić ahhh straszne mam emocje po tym zdarzeniu

Fakt jest taki, że większość (jeśli nie wszystkie) szpitale w Polsce mają ogromne zadłużenia. Gdyby nie taki Owsiak, nie byłoby sprzętu dla wcześniaków, seniorów... Nie byłoby nawet przesiewowego badania słuchu po narodzinach dziecka. Niechby brał nawet 50% tego co uzbiera do kieszeni (co jest oczywiście bzdurą) to i tak kto inny dał tyle polskim szpitalom? Nagonka na WOŚP trwa od lat. Taki Rydzyk dostaje kupę kasy od panstwa i co z nią robi dobrego? Zginął niewinny człowiek. Nie jest ważne jakie miał poglądy polityczne. Nikt nie miał prawa odbierać mu życia. I nikt nie ma prawa winić za to Owsiaka.

No nie wiem dla mnie większym dramatem jest śmierć faceta który nic nikomu nie zawinił.
Ale mimo wszystko WOŚP się rozpada. A co roku daje na WOŚP.
Nie no smierc jest tez dramatem, zle sie wyrazilam. Ale po tylu latach wylewania pomyji na Owsiaka, oskarzyc go o smierc czlowieka gdzie sam ratowal zycia. Przykre i smutne.

reklama
Fakt jest taki, że większość (jeśli nie wszystkie) szpitale w Polsce mają ogromne zadłużenia. Gdyby nie taki Owsiak, nie byłoby sprzętu dla wcześniaków, seniorów... Nie byłoby nawet przesiewowego badania słuchu po narodzinach dziecka. Niechby brał nawet 50% tego co uzbiera do kieszeni (co jest oczywiście bzdurą) to i tak kto inny dał tyle polskim szpitalom? Nagonka na WOŚP trwa od lat. Taki Rydzyk dostaje kupę kasy od panstwa i co z nią robi dobrego? Zginął niewinny człowiek. Nie jest ważne jakie miał poglądy polityczne. Nikt nie miał prawa odbierać mu życia. I nikt nie ma prawa winić za to Owsiaka.
Nie no smierc jest tez dramatem, zle sie wyrazilam. Ale po tylu latach wylewania pomyji na Owsiaka, oskarzyc go o smierc czlowieka gdzie sam ratowal zycia. Przykre i smutne.
Nawet nie wiedziałam że go oskarżają o smier Adamowicza. To już jest chore, on nie miał z tym nic wspólnego.... Świat zachodzi na psu

Do góry