reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

To nie tak, że WOŚP upadnie. Tam jest cały sztab ludzi stojących za tą inicjatywą. Ale Owsiak to Orkiestra a Orkiestra to Owsiak. Nierozerwalne. To już nie będzie to samo. A czy ktoś myśli o tym, że on pracuje na to cały rok? Te finały nie biorą się znikąd. Moim zdaniem polityka nie ma tu prawa głosu. Tutaj przemawiają ludzie, którzy co roku mobilizują się i biją rekordy w zbiórkach. I niech "gra" orkiestra, póki na świecie będzie choć jeden człowiek chcący wrzucić do puszki.

reklama
Chory kraj:( jest mi okropnie przykro;( i z powodu Adamowicza i z powodu Owsiaka, który tyle dobrego robił. Dopięli swego, polityka nienawiści, nagonki, podrzeganie do agresji.. nie dzieje się dobrze:(

Gdyby nie WOŚP to zrobiłby to przy pierwszej innej okazji... Chory człowiek to zrobił ... Niestety i tacy są wśród nas
To już jest chyba zaniedbanie z więzienia. Powinni ich badać psychiatrycznie zanim wypuszczą... Chory człowiek. Oskarża prezydenta, że siedział będąc niewinnym a sam przyznał się do napadów na banki...

To nie tak, że WOŚP upadnie. Tam jest cały sztab ludzi stojących za tą inicjatywą. Ale Owsiak to Orkiestra a Orkiestra to Owsiak. Nierozerwalne. To już nie będzie to samo. A czy ktoś myśli o tym, że on pracuje na to cały rok? Te finały nie biorą się znikąd. Moim zdaniem polityka nie ma tu prawa głosu. Tutaj przemawiają ludzie, którzy co roku mobilizują się i biją rekordy w zbiórkach. I niech "gra" orkiestra, póki na świecie będzie choć jeden człowiek chcący wrzucić do puszki.
Kiedys na studiach bylam w sztabie, zaczynalismy od konca wrzesnia i juz wtedy byly plany na cala orkiestre. On robil wiecej niz ludzie widzieli. A bez niego, to juz nie bedzie to samo.

Przykra sprawa. Brak słów.

W końcu w domu. Można normalnie zjeść :p teraz chyba mniej jeździć będę. W pracy też już wiedzą więc jeden stres mniej.

reklama
Ja się zastanawiam co dalej zrobić z uczelnią. W Irlandii panuje meginokokowe (czy jak to tam) zapalenie opon mózgowych. Od doststniego tygodnia grudnia kolejne 11 osób zarażonych a 3 zmarły. U nas na uczelni przed świętami były 2 nie pamiętam czy pisałam. I teraz się zastanawiam czy nie siedzieć w domu bo ja to mam szczęście do takich problemów

Do góry