U
użytkownik 902
Gość
Ja jestem fanką IPA, AIPAy też lubię. Z bezalkoholowych kraftowych nachmielona jest fajna i 1na100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem fanką IPA, AIPAy też lubię. Z bezalkoholowych kraftowych nachmielona jest fajna i 1na100
Czysto teoretycznie to stoi to piwo czy wino bezalkoholowe z sokami czy w dziale alkohol? Pytam bo sama nie kupuje i nie zwracam uwagi na to.Hmm.. piwo bezalkoholowe to nie jest alkohol. Ja bardzo lubię rzemieślnicze piwa, brakuje mi ich smaku, nie pije po to, zeby się nawalić (z reszta przy piwie za 12zl za butelkę to mało ekonomiczne [emoji23]), tylko dla smaku, to czy mają alkohol, czy nie to w sumie żadna różnica i będę pić od czasu do czasu,bo lubię szczegolnie jak się zacznie sezon grillowy
Niestety ja drugi koniec Polski i ciężko z jury coś dostać ale będę zwracać uwagęJa kupuje w Krakowie w sklepie piwnym Jak będziesz kiedyś mieć okazje, spróbuj. Na zdrowie
Te o których, piszemy nie stoją w ogóle [emoji23] są do dostania tylko w specjalistycznych sklepach z towarem z browarów rzemieślniczych. W większości piwa bezalkoholowe, wszystkie radlery, karmi itp stoją przy piwie na oddzielnych półkach. No bo gdzie klient by ich szukał? Merchandising tam je umieścił i chyba tak się przyjęłoCzysto teoretycznie to stoi to piwo czy wino bezalkoholowe z sokami czy w dziale alkohol? Pytam bo sama nie kupuje i nie zwracam uwagi na to.
No widzisz, nawet nie wiedzialam ze sa takie specjalistyczne sklepy z towarem z browarow rzesmieslniczych [emoji33]Te o których, piszemy nie stoją w ogóle [emoji23] są do dostania tylko w specjalistycznych sklepach z towarem z browarów rzemieślniczych. W większości piwa bezalkoholowe, wszystkie radlery, karmi itp stoją przy piwie na oddzielnych półkach. No bo gdzie klient by ich szukał? Merchandising tam je umieścił i chyba tak się przyjęło
A asda stoją osobno poza tymi oddzielnymi miejscami na alkohol. W Tesco stoją w tym samym miejscu.Czysto teoretycznie to stoi to piwo czy wino bezalkoholowe z sokami czy w dziale alkohol? Pytam bo sama nie kupuje i nie zwracam uwagi na to.