reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Miłosława też znam, dobry jest, w lidlu można go kupić ostatnio;) motocyklove nie znam, nie widziałam nigdzie u nas.

Hmm.. piwo bezalkoholowe to nie jest alkohol. Ja bardzo lubię rzemieślnicze piwa, brakuje mi ich smaku, nie pije po to, zeby się nawalić (z reszta przy piwie za 12zl za butelkę to mało ekonomiczne [emoji23]), tylko dla smaku, to czy mają alkohol, czy nie to w sumie żadna różnica:) i będę pić od czasu do czasu,bo lubię:) szczegolnie jak się zacznie sezon grillowy
Czysto teoretycznie to stoi to piwo czy wino bezalkoholowe z sokami czy w dziale alkohol? Pytam bo sama nie kupuje i nie zwracam uwagi na to.

Czysto teoretycznie to stoi to piwo czy wino bezalkoholowe z sokami czy w dziale alkohol? Pytam bo sama nie kupuje i nie zwracam uwagi na to.
Te o których, piszemy nie stoją w ogóle [emoji23] są do dostania tylko w specjalistycznych sklepach z towarem z browarów rzemieślniczych. W większości piwa bezalkoholowe, wszystkie radlery, karmi itp stoją przy piwie na oddzielnych półkach. No bo gdzie klient by ich szukał? Merchandising tam je umieścił i chyba tak się przyjęło

Te o których, piszemy nie stoją w ogóle [emoji23] są do dostania tylko w specjalistycznych sklepach z towarem z browarów rzemieślniczych. W większości piwa bezalkoholowe, wszystkie radlery, karmi itp stoją przy piwie na oddzielnych półkach. No bo gdzie klient by ich szukał? Merchandising tam je umieścił i chyba tak się przyjęło
No widzisz, nawet nie wiedzialam ze sa takie specjalistyczne sklepy z towarem z browarow rzesmieslniczych [emoji33]

A asda stoją osobno poza tymi oddzielnymi miejscami na alkohol. W Tesco stoją w tym samym miejscu.
Ja tam wolę Shlure niż alkohol [emoji23]

reklama
Do góry