reklama
Justynaaa79
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny
U mnie choinka jeszcze stoi i dopiero pierwsza igle spod niej sprzątnela wiec niech stoi.
Zastanawiam się czy jakbym byla mlodsza czy bym się w ogóle decydowala na badania prenatalne. W poprzednich ciazach o czymś takim nie słyszałam i dzieci sa zdrowe a napewno mniej nerwów było.
Co do rozstępów to chyba zalezy od tendencji danej osoby, a kosmetyki niewiadomo czy pomagaja, ale nie zaszkodza wiec dla lepszego samopoczucia wg mnie mozna stosowac.
Ja po 3 ciszach mam rozstepy tylko na udach, a tak naprawde smarowalam się tylko jak mnie brzuch swedzial
Moja córka ma dziś studniówke wiec przezywam jej pierwszy bal.
Miłego weekendu
U mnie choinka jeszcze stoi i dopiero pierwsza igle spod niej sprzątnela wiec niech stoi.
Zastanawiam się czy jakbym byla mlodsza czy bym się w ogóle decydowala na badania prenatalne. W poprzednich ciazach o czymś takim nie słyszałam i dzieci sa zdrowe a napewno mniej nerwów było.
Co do rozstępów to chyba zalezy od tendencji danej osoby, a kosmetyki niewiadomo czy pomagaja, ale nie zaszkodza wiec dla lepszego samopoczucia wg mnie mozna stosowac.
Ja po 3 ciszach mam rozstepy tylko na udach, a tak naprawde smarowalam się tylko jak mnie brzuch swedzial
Moja córka ma dziś studniówke wiec przezywam jej pierwszy bal.
Miłego weekendu
Ennis92
Fanka BB :)
Ja siedzę w samochodzie pod sklepem 60km od domu [emoji23] chłop jest dziś "na telefon" i zadzwonili że CCTV nie działa to pojechałam z nim. I siedzę w tym aucie, jem lody i czytam #instaserial o miłości mamy ginekolog. Ebooki wypuściła po 12zl cała kasa idzie na WOŚP to kupiłam. Najwyżej mózg mi zryje [emoji23]
renisus
Ja spalam do 13tej i boli mnie glowa teraz.Dzień dobry sobotnio
Kto korzysta z weekendu i śpi do południa ?
Ja właśnie wstałam i na spokojnie racze się kawusią tak sobie myśląc że trzeba korzystać z ostatnich spokojnych chwil bo jeszcze kilka miesięcy i kawka to będzie wyzwanie [emoji14] chyba ze lipcowe dzieciaczki będę aniołkami
Miłego weekendu kochane
Juz jak urodzilam to litarami pilam ale bez kofeiny. Teraz tesknie za kawa, ale moj nos i reszta ja odrzuca. Pewnie w 3trymwstrze dopiero sie napije. Nawet inki nie moge.PaMinka albo wcale kawki nie będzie moje dzieci średnio reagowały na kawę i raczej nie piłam tak do pół roku karmienia, ale znam mamy które piły litrami i nic. Też dopiero wyłażę z łóżka. Katar mnie dobija, w nocy spać nie mogłam, mam zatkana jedna dziurkę i ciężko oddychać, zaraz irygację chyba sobie zrobię.. głodna jestem potwornie, co by tu zjeść?[emoji848]
Tez bede szyc, tylko nie wiem czym lepiej wypelnic bo mam i kulke sylikonowa i mam te kuleczki co sa w workach do siedzenia (mozg nie pracuje, zapomnialam nazwy).Małgo dla mnie to konieczność! Jak już kupiłam to żałowałam że tak późno teraz zdążyłam sprzedać, ale.na dniach zamierzam uszyć, bo to jednak odciąża kręgosłup i pozwala wygodnie się ułożyć, szczególnie, gdy brzuch już większy.
Oj chodzi, chodzi jak sie jest do parafi zapisanym. Tylko nie widac, bo nie idzie od domu do domu i przychodzi tylko na zaproszenie.Jak ja się cieszę że w UK ksiądz nie chodzi po koledze bo to dla mnie w ogóle jakis takie przypał jest. No ale każdy ma swoje sumienie i robi co chce
Co do poduszek ciążowych ja mam od 5tyg ciąży[emoji23] i życia sobie nie wyobrażam. Mam problemy z plecami i jak jedna noc bez teraz śpię to rano chodzę jak 80letnia kobita i wszystko boli. Także polecam.
Dziś sobota, goowno robię [emoji23] ogarnę może trochę dom, chłop robi śniadanie i będę się lenic bo od poniedziałku spowrotem na uczelnie
Pisalam o kocie ostatnio, a dzien pozniej moj przyszedl z informacja ze ktos tam ma koty ktore mniej uczulaja i chce dac mu jednego. No i maja isc z Julka na wizyte, sa tam 4 koty egipskie jak dobrze zapamietalam i zobacza jaka bedzie reakcja. Szczerze mala sie napalila a ja krece nosem na ponowna siersc w domu.
Ennis92
Koty egipskie nie mają sierści. Są całe gole i mnie to odrzuca. Plus są wymagające bo w zimie muszą nosić ubranka specjalne bo łatwo się wyziebiaja. Ale to sphinx a jest jeszcze mau z którą sierściaJa spalam do 13tej i boli mnie glowa teraz.Juz jak urodzilam to litarami pilam ale bez kofeiny. Teraz tesknie za kawa, ale moj nos i reszta ja odrzuca. Pewnie w 3trymwstrze dopiero sie napije. Nawet inki nie moge.Tez bede szyc, tylko nie wiem czym lepiej wypelnic bo mam i kulke sylikonowa i mam te kuleczki co sa w workach do siedzenia (mozg nie pracuje, zapomnialam nazwy).Oj chodzi, chodzi jak sie jest do parafi zapisanym. Tylko nie widac, bo nie idzie od domu do domu i przychodzi tylko na zaproszenie.
Pisalam o kocie ostatnio, a dzien pozniej moj przyszedl z informacja ze ktos tam ma koty ktore mniej uczulaja i chce dac mu jednego. No i maja isc z Julka na wizyte, sa tam 4 koty egipskie jak dobrze zapamietalam i zobacza jaka bedzie reakcja. Szczerze mala sie napalila a ja krece nosem na ponowna siersc w domu.
Plus masz pewność że to na sierść jest uczulona córka a nie np na sline czy pot kota?
U
użytkownik 902
Gość
Sfinksy są obrzydliwe. Moja koleżanka ma całe stado.. ja w ogóle kotow nie lubię, a te golasy to już zupełnie..
Zrobiłam pranie, obiad, surówki i padłam, dosyć mam dzisiaj. Chciałam upiec murzynka, ale nie mam siły. Salon ogarnelismy, gadżety swiateczne spakowane, a reszta błaga o sprzątanie. Trudno, na pewno już nie dzis. Jeszcze mąż mi firankę uciapal ta choinką [emoji849] niech teraz sam ją zdejmuje i wiesza. W ogóle dzieciaki dają dzis do pieca, mam serdecznie dosyć ich wszystkich, najchętniej bym się gdzieś zaszyla z książką.
Zrobiłam pranie, obiad, surówki i padłam, dosyć mam dzisiaj. Chciałam upiec murzynka, ale nie mam siły. Salon ogarnelismy, gadżety swiateczne spakowane, a reszta błaga o sprzątanie. Trudno, na pewno już nie dzis. Jeszcze mąż mi firankę uciapal ta choinką [emoji849] niech teraz sam ją zdejmuje i wiesza. W ogóle dzieciaki dają dzis do pieca, mam serdecznie dosyć ich wszystkich, najchętniej bym się gdzieś zaszyla z książką.
renisus
Nie to nie sphinx, to te kropkowane mau (?). Na siersc nie ma uczulenia, to slina uczla a nie ktore koty maja mniej bialka czy czegos tam w slinie. Wlasnie syn tych ludzi tez ma uczulenie i te koty ktos im tam polecil. Tak sie rozkrecili ze maja 4 a malemy nic nie jest. No ale musimy sprawdzic, koty i tak dopiero w marcu bede gotowe. Mysle ze jak nic nie bedzie jej to jeszczd kilka razy pojda, zanim sie zdecydujemy. Chociaz moja panna chce tez ciulale [emoji6]Koty egipskie nie mają sierści. Są całe gole i mnie to odrzuca. Plus są wymagające bo w zimie muszą nosić ubranka specjalne bo łatwo się wyziebiaja. Ale to sphinx a jest jeszcze mau z którą sierścia
Plus masz pewność że to na sierść jest uczulona córka a nie np na sline czy pot kota?
reklama
slodkatrojeczka
A ja wstałam dziś o 9 i robiłam porządki sobotnie A teraz plecy mnie bolą jak cholera. A gdzie tu dalej.