reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@Ons jak dzwonilam zeby sie zapisać stwierdził że jeśli usg wyjdzie dobrze to nie ma potrzeby robic pappa. Zdarza się tak ze usg wychodzi rewelacyjnia a pappa nie i kobieta w stresie zyje a dziecko zdrowe ;) dr Dudarewicz wprowadzil w Polsce usg genetyczne i pappa wiec chyba wie co robi i mu zaufałam. Miejmy nadzieję, że się nie zawiodę. Robie tylko usg. Jeśli bedzie cos nie tak to wtedy pappa.

reklama
@Ons jak dzwonilam zeby sie zapisać stwierdził że jeśli usg wyjdzie dobrze to nie ma potrzeby robic pappa. Zdarza się tak ze usg wychodzi rewelacyjnia a pappa nie i kobieta w stresie zyje a dziecko zdrowe ;) dr Dudarewicz wprowadzil w Polsce usg genetyczne i pappa wiec chyba wie co robi i mu zaufałam. Miejmy nadzieję, że się nie zawiodę. Robie tylko usg. Jeśli bedzie cos nie tak to wtedy pappa.
Dzięki wielkie uspokoiłaś mnie troche

Ja żałuję tego pappa ale czasu nie cofne ;)

15472864944951532080477877704577.jpg
Ja też kupiłam w Biedrze za 30 zł na wyprzedaży więc śmieszne pieniądze i leży zawsze tam gdzie ja leże :)
Bo to fajna rzecz jest. Ja z przesyłką dałam 100zl chyba.

Dlaczego żałujesz?
Bo mam złe wyniki a usg idealne. Dzidziuś ma wymiary takie jak powinien, rośnie i zachowuje się jak powinien także będzie dobrze :) popieram że kobiety żyją w stresie bo to tak często te liczby dołują. Prawie żadna z koleżanek nie robiła pappa gdy miała usg super ;) teraz czekam na koniec lutego i drugie prenatalne

Kolejna noc z rzędu nieprzespana z jakimiś koszmarami .W dodatku o 7 pobudka bo syn miał dziś mecz. Rano się okropnie czułam ale już mi lepiej więc szarlotka w piekarniku, jarzyny na sałatkę się gotują:)
Chyba też muszę zakupić tą poduszkę bo ciężko się ułożyć do snu.

Jak ja się cieszę że w UK ksiądz nie chodzi po koledze bo to dla mnie w ogóle jakis takie przypał jest. No ale każdy ma swoje sumienie i robi co chce :)

Co do poduszek ciążowych ja mam od 5tyg ciąży[emoji23] i życia sobie nie wyobrażam. Mam problemy z plecami i jak jedna noc bez teraz śpię to rano chodzę jak 80letnia kobita i wszystko boli. Także polecam.

Dziś sobota, goowno robię [emoji23] ogarnę może trochę dom, chłop robi śniadanie i będę się lenic bo od poniedziałku spowrotem na uczelnie

reklama
Rozebraliśmy choinkę, mam cały dom w igłach [emoji19][emoji15] pewnie jeszcze najbliższe pół roku będę je zewsząd wyciągać, bo mój mądry maz zanim najpierw zgarnąć wszystko co miał na drodze, to przeszedł po prostu przez całe piętro[emoji44][emoji849]. Także nawet na maszynie mam igły z choinki, w złożonym praniu i w laptopie [emoji85] odkurzylismy z synem ten syf i odechciało mi się wszystkiego. Muszę drugie danie zrobić,ale kompletnie nie mam już siły na nic..

Do góry