reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@Ons jak dzwonilam zeby sie zapisać stwierdził że jeśli usg wyjdzie dobrze to nie ma potrzeby robic pappa. Zdarza się tak ze usg wychodzi rewelacyjnia a pappa nie i kobieta w stresie zyje a dziecko zdrowe ;) dr Dudarewicz wprowadzil w Polsce usg genetyczne i pappa wiec chyba wie co robi i mu zaufałam. Miejmy nadzieję, że się nie zawiodę. Robie tylko usg. Jeśli bedzie cos nie tak to wtedy pappa.

reklama
@Ons jak dzwonilam zeby sie zapisać stwierdził że jeśli usg wyjdzie dobrze to nie ma potrzeby robic pappa. Zdarza się tak ze usg wychodzi rewelacyjnia a pappa nie i kobieta w stresie zyje a dziecko zdrowe ;) dr Dudarewicz wprowadzil w Polsce usg genetyczne i pappa wiec chyba wie co robi i mu zaufałam. Miejmy nadzieję, że się nie zawiodę. Robie tylko usg. Jeśli bedzie cos nie tak to wtedy pappa.
Dzięki wielkie uspokoiłaś mnie troche

Ja żałuję tego pappa ale czasu nie cofne ;)

15472864944951532080477877704577.jpg
Ja też kupiłam w Biedrze za 30 zł na wyprzedaży więc śmieszne pieniądze i leży zawsze tam gdzie ja leże :)
Bo to fajna rzecz jest. Ja z przesyłką dałam 100zl chyba.

Dlaczego żałujesz?
Bo mam złe wyniki a usg idealne. Dzidziuś ma wymiary takie jak powinien, rośnie i zachowuje się jak powinien także będzie dobrze :) popieram że kobiety żyją w stresie bo to tak często te liczby dołują. Prawie żadna z koleżanek nie robiła pappa gdy miała usg super ;) teraz czekam na koniec lutego i drugie prenatalne

Kolejna noc z rzędu nieprzespana z jakimiś koszmarami .W dodatku o 7 pobudka bo syn miał dziś mecz. Rano się okropnie czułam ale już mi lepiej więc szarlotka w piekarniku, jarzyny na sałatkę się gotują:)
Chyba też muszę zakupić tą poduszkę bo ciężko się ułożyć do snu.

Jak ja się cieszę że w UK ksiądz nie chodzi po koledze bo to dla mnie w ogóle jakis takie przypał jest. No ale każdy ma swoje sumienie i robi co chce :)

Co do poduszek ciążowych ja mam od 5tyg ciąży[emoji23] i życia sobie nie wyobrażam. Mam problemy z plecami i jak jedna noc bez teraz śpię to rano chodzę jak 80letnia kobita i wszystko boli. Także polecam.

Dziś sobota, goowno robię [emoji23] ogarnę może trochę dom, chłop robi śniadanie i będę się lenic bo od poniedziałku spowrotem na uczelnie

reklama
Rozebraliśmy choinkę, mam cały dom w igłach [emoji19][emoji15] pewnie jeszcze najbliższe pół roku będę je zewsząd wyciągać, bo mój mądry maz zanim najpierw zgarnąć wszystko co miał na drodze, to przeszedł po prostu przez całe piętro[emoji44][emoji849]. Także nawet na maszynie mam igły z choinki, w złożonym praniu i w laptopie [emoji85] odkurzylismy z synem ten syf i odechciało mi się wszystkiego. Muszę drugie danie zrobić,ale kompletnie nie mam już siły na nic..

Do góry