reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Małgo dla mnie to konieczność! Jak już kupiłam to żałowałam że tak późno:) teraz zdążyłam sprzedać, ale.na dniach zamierzam uszyć, bo to jednak odciąża kręgosłup i pozwala wygodnie się ułożyć, szczególnie, gdy brzuch już większy.

reklama
Ja już też po kawce i śniadanku [emoji846]

Mam pytanko czy poduszki ciążowe faktycznie się przydają? To moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia [emoji18] brzuszek na razie lekko zaokrąglony więc jeszcze nie czuje takiej potrzeby, ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle jest to przydatne [emoji3]
U mnie w pierwszej ciąży się przydałaby gdybym miała. Zwijalam kołdrę i dawałem między nogi. W drugiej zakupiłam i nie używałam bo mogłam spać tylko na plecach. Synek od 6 miesiąca był w poprzek i jak tylko odwracalsm się na bok to rozciagal się okropnie i nie mogłam wylezec. Czas to spałam w fotelu na wpół leżąc. Za to poduszka do karmienia dla mnie sprawa genialna. Do tej pory na niej śpię:-)

Małgo dla mnie to konieczność! Jak już kupiłam to żałowałam że tak późno:) teraz zdążyłam sprzedać, ale.na dniach zamierzam uszyć, bo to jednak odciąża kręgosłup i pozwala wygodnie się ułożyć, szczególnie, gdy brzuch już większy.
A czy polecasz jakąś ? Bo strasznie duży wybór [emoji848][emoji848]

Mam pytanko czy poduszki ciążowe faktycznie się przydają? To moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia [emoji18] brzuszek na razie lekko zaokrąglony więc jeszcze nie czuje takiej potrzeby, ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle jest to przydatne [emoji3]
Ja zakupiłam węża taką literę C zakochałam się od pierwszego dnia plecy nie bolą śpi się cudownie bez poduszek,jaśków jak w kokonie,ale wiadomo to moja subiektywna opinia

Ja kupiłam w biedronce za naprawdę świetną cenę,ale jakbym miała zdać 150 zł za poduchę też bym nie żałowała

Ale wam zazdroszczę kawki [emoji29] u mnie od początku ciąży nie przechodzi mi przez gardło. Mąż mi ostatnio zamówił jakaś poduszkę na ebayu za 15 funtów [emoji6] jak przyjdzie to się pochwale. Ja wczoraj po pracy zrobiłam szybki obiad i przed 18 zasnęłam na kanapie wstałam tylko zęby umyć i dalej spać do łóżka może żebym ta kawkę dała radę pić było by lepiej

Tak. Ja ze swoją śpię od pierwszej ciąży nieprzerwanie, kocham ją :D

Zalowalam ze nie kupiłam ;) teraz będę madrzejsza. :p

Wam też tak śmiesznie już wypycha macice z jednej strony, czy to tylko ja mam takie słabe mięśnie? ;)

Neta w kompie brak nadal, a miałam pracować...

reklama
Do góry