reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Małgo dla mnie to konieczność! Jak już kupiłam to żałowałam że tak późno:) teraz zdążyłam sprzedać, ale.na dniach zamierzam uszyć, bo to jednak odciąża kręgosłup i pozwala wygodnie się ułożyć, szczególnie, gdy brzuch już większy.

reklama
Ja już też po kawce i śniadanku [emoji846]

Mam pytanko czy poduszki ciążowe faktycznie się przydają? To moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia [emoji18] brzuszek na razie lekko zaokrąglony więc jeszcze nie czuje takiej potrzeby, ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle jest to przydatne [emoji3]
U mnie w pierwszej ciąży się przydałaby gdybym miała. Zwijalam kołdrę i dawałem między nogi. W drugiej zakupiłam i nie używałam bo mogłam spać tylko na plecach. Synek od 6 miesiąca był w poprzek i jak tylko odwracalsm się na bok to rozciagal się okropnie i nie mogłam wylezec. Czas to spałam w fotelu na wpół leżąc. Za to poduszka do karmienia dla mnie sprawa genialna. Do tej pory na niej śpię:-)

Małgo dla mnie to konieczność! Jak już kupiłam to żałowałam że tak późno:) teraz zdążyłam sprzedać, ale.na dniach zamierzam uszyć, bo to jednak odciąża kręgosłup i pozwala wygodnie się ułożyć, szczególnie, gdy brzuch już większy.
A czy polecasz jakąś ? Bo strasznie duży wybór [emoji848][emoji848]

Mam pytanko czy poduszki ciążowe faktycznie się przydają? To moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęcia [emoji18] brzuszek na razie lekko zaokrąglony więc jeszcze nie czuje takiej potrzeby, ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle jest to przydatne [emoji3]
Ja zakupiłam węża taką literę C zakochałam się od pierwszego dnia plecy nie bolą śpi się cudownie bez poduszek,jaśków jak w kokonie,ale wiadomo to moja subiektywna opinia

Ja kupiłam w biedronce za naprawdę świetną cenę,ale jakbym miała zdać 150 zł za poduchę też bym nie żałowała

Ale wam zazdroszczę kawki [emoji29] u mnie od początku ciąży nie przechodzi mi przez gardło. Mąż mi ostatnio zamówił jakaś poduszkę na ebayu za 15 funtów [emoji6] jak przyjdzie to się pochwale. Ja wczoraj po pracy zrobiłam szybki obiad i przed 18 zasnęłam na kanapie wstałam tylko zęby umyć i dalej spać do łóżka może żebym ta kawkę dała radę pić było by lepiej

Tak. Ja ze swoją śpię od pierwszej ciąży nieprzerwanie, kocham ją :D

Zalowalam ze nie kupiłam ;) teraz będę madrzejsza. :p

Wam też tak śmiesznie już wypycha macice z jednej strony, czy to tylko ja mam takie słabe mięśnie? ;)

Neta w kompie brak nadal, a miałam pracować...

reklama
Do góry