Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
No i juz wiem co muszę zjeść [emoji7]Przepraszam ja ostatnio wciągam paprykarz jak głupia ... Dziwne smaki mam hehe
Ciekawe czy poznamy jutro płeć.
Ale się stresuję tymi prenatalnymi! Nie widziałam dzidzi prawie miesiąc. Trzymajcie kciuki. [emoji6]
Kciukasy zaciśnięte! Nie stresuj się tak [emoji4] na bank będzie Ok!
Cześć gratulacje córci!Witajcie! Jestem w 15 tygodniu ciąży (14t1d). To moja druga ciąża, mam synka z marca 2017 urodzonego przez cc z powodu ułożenia pośladkowego.
Po USG prenatalnym, które miałam na początku 13 tygodnia wyszło wszystko ok, testu pappa nie robiłam. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka Tak bardzo się cieszę!
Powodzenia wizytującym! Ja w poniedziałek [emoji33] jajo zniosę przez weekend..
Weekendy mają to do siebie, że szybko mijają [emoji854]
Ja dziś też wizytuję, ale mam kontrolę w Centrum Onkologii. Nie dość że stres czy z dzidziolem ok to jeszcze badania. Pani dr ma dziś zdecydowac czy będą mi robić tomografie ale myślę że odpuszczą bo badanie markerów nowotworowych jest ok. Tak bardzo bym chciała już tam nie jeździć. Czeka mnie dzisiaj kilkugodzinne czekanie w kolejce z paniami w trakcie chemioterapii. Niestety w takich momentach wspomnienia wracają [emoji22]
Bardzo współczuję tych wspomnień. Muszą być trudne... dobrze, ze markety wyszły dobrze. To super informacja! A z dzidziem jest z pewnością super [emoji9]
My po wizycie. Zasygnalizowałam stawianie się macicy. Lekarz zbadał szyjkę i jest 45 mm, więc ok. Następna wizyta za 3 tygodnie - 31 stycznia.
Mała rośnie ok. 7 cm. Piękny mały ludzik.
Wzięłam się za wagę... 5,5 kg w 3 miesiące. Dałam do pieca niestety.
Czy któraś w was też tak dużo przytyła?
U nas już świąteczne dekoracje zniknęły.
Duży ludzik juz [emoji847] mamy taką samą długość szyjki [emoji23] tez mi się macica stawiała i od razu lekarz szyjkę sprawdzał.
Jak wizyta? U mnie naleśniory były wczoraj [emoji4]Dzien dobry, ja siedzie w szpitalu u czekam na swoja kolej. Mam nr 2, wiec tragedii nie ma. Jestem glodna jak wilk...
A mi weszła na ostatnią chwilę rezerwacja z bookingu. Biorę się do roboty, bo trochę tego jest [emoji33]
Tak na dobre zamknięcie tygodnia zadzwonił do mnie księgowy z dosyć dobijającym informacjami. Jak Boga kocham, prowadzenie małej spółki w naszym kraju jest kompletnie nieopłacalne [emoji35] do tego była Ksiegowa narobiła mi takiego bałaganu, ze zastanawiam czy tego nie zgłoszę [emoji35]