reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam piątkowo [emoji4]. Ja już w pracy, pogoda straszna, ciemnica taka i w dodatku deszcz nie przestaje padać. Śniegu ani widu ani słychu.

Trzymam kciuki za dobre wieści na wizytach![emoji4]

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja mam dopiero 29.01 już się nie mogę doczekać, jakoś ten styczeń mi się dłuży. Dzisiaj byłam z moim 4latkiem na pobraniu krwi, dzielny był. Muszę go przebadać w kierunku pasożytów, jakiś blady jest i ma oczy podkrążone i często na ból brzucha narzeka.

Powodzenia na wizytach.

Próbuje się wziąć za pracę ale musiałam się na chwilę położyć. ..
I tak leżę i patrzę jak zabawnie mi macice wybrzuszylo :-) :) i tam to 6,5 cm fika zapewne <3

Ostatnia edycja:
My po wizycie. Zasygnalizowałam stawianie się macicy. Lekarz zbadał szyjkę i jest 45 mm, więc ok. Następna wizyta za 3 tygodnie - 31 stycznia.
Mała rośnie ok. 7 cm. Piękny mały ludzik. :-) :)
Wzięłam się za wagę... 5,5 kg w 3 miesiące. Dałam do pieca niestety. :oo:
Czy któraś w was też tak dużo przytyła? :rolleyes2:

U nas już świąteczne dekoracje zniknęły.

Gratuluję udanych wizyt i rosnących dzieciaczków i trzymam kciuki za kolejne, bo trochę ich dziś jest :)

Ja nie wiem w sumie ile przybrałam bo mojej domowej wadze nie do końca ufam a w gabinecie jak się ostatnio ważyłam było 2 kg mniej niż w domu. 21 stycznia mam wizytę to się dowiem ile przytylam przez 5 tygodni ale podejrzewam że dość sporo, bo przed ciąża niewiele jadłam a teraz ciągle chodzę głodna.

Wzięłam się za wagę... 5,5 kg w 3 miesiące. Dałam do pieca niestety. :oo:
Czy któraś w was też tak dużo przytyła? :rolleyes2:

U nas już świąteczne dekoracje zniknęły.
W 7tc mialam 67,2
W 10tc 64,7
W 13tc 65,5 więc już nadrabiam....

5kg w 3m to bez tragedii, choć chyba później więcej przybywa? Nie pamiętam. Już się boję :D

Dzien dobry, ja siedzie w szpitalu u czekam na swoja kolej. Mam nr 2, wiec tragedii nie ma. Jestem glodna jak wilk...

Ja upiekłam ciasto, ugotowałam szczawiową (od kiedy jestem w ciąży bardzo ją lubię) i machnęłam cheeseburgery z wołowiną. Zostało mi czekać na dzieci. Potem uczesać młodą, ogarnąć oboje i lecimy na bal :)

reklama
20190111_094240~2.jpg
a co do wagi to stoję w miejscu, jestem z siebie dumna ;)

Do góry