reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@renisus tak, w lesie [emoji6]

Jak daleko macie sąsiadów którzy maja dzieci z którymi wasze by mogły się pobawić ?

My mieszkamy troszkę w izolacji , mamy około 1km do najbliższych sąsiadów ale ogólnie to i tak są sami starsi ludzie w około nas. I ostatnio Zaczęłam się Zastanawiać czy nasz maluszek nie będzie samotny przez to ze nie będzie mieć żadnych dzieci wokoło. Ja się wychowałam w bloku może z tad te dziwne rozkminy

Jak Was to pocieszy, to mnie też głowa boli. Ból znośny ale wkurzający. Do tego mam "piasek" w oczach. A spałam do 12 z godziną przerwy na ogarniecie dzieci rano.

Jejku ale mnie brzuch boli jak na okres:( wzięłam nospe forte i leżę, mam nadzieję,że przejdzie.. ostatnio mam dużo stresu, podejrzewam,że to on tak na mnie wplywa.
U mnie na obiad pierś z kurczaka z kremowym sosie pieczarkowym z makaronem.

Jejku ale mnie brzuch boli jak na okres:( wzięłam nospe forte i leżę, mam nadzieję,że przejdzie.. ostatnio mam dużo stresu, podejrzewam,że to on tak na mnie wplywa.

Mnie właśnie od trzech dni też brzuch boli jak na okres do tego upławy i stres gotowy. Już odliczam godziny do wizyty ale pewnie trochę się nasiedze bo to bez zapisu :baffled:

Pewnie za duże tempo masz i jeszcze do tego stres dochodzi. Odpoczywaj. Musi przejść.

reklama
Do góry