reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@renisus tak, w lesie [emoji6]

Jak daleko macie sąsiadów którzy maja dzieci z którymi wasze by mogły się pobawić ?

My mieszkamy troszkę w izolacji , mamy około 1km do najbliższych sąsiadów ale ogólnie to i tak są sami starsi ludzie w około nas. I ostatnio Zaczęłam się Zastanawiać czy nasz maluszek nie będzie samotny przez to ze nie będzie mieć żadnych dzieci wokoło. Ja się wychowałam w bloku może z tad te dziwne rozkminy

Jak Was to pocieszy, to mnie też głowa boli. Ból znośny ale wkurzający. Do tego mam "piasek" w oczach. A spałam do 12 z godziną przerwy na ogarniecie dzieci rano.

Jejku ale mnie brzuch boli jak na okres:( wzięłam nospe forte i leżę, mam nadzieję,że przejdzie.. ostatnio mam dużo stresu, podejrzewam,że to on tak na mnie wplywa.
U mnie na obiad pierś z kurczaka z kremowym sosie pieczarkowym z makaronem.

Jejku ale mnie brzuch boli jak na okres:( wzięłam nospe forte i leżę, mam nadzieję,że przejdzie.. ostatnio mam dużo stresu, podejrzewam,że to on tak na mnie wplywa.

Mnie właśnie od trzech dni też brzuch boli jak na okres do tego upławy i stres gotowy. Już odliczam godziny do wizyty ale pewnie trochę się nasiedze bo to bez zapisu :baffled:

Pewnie za duże tempo masz i jeszcze do tego stres dochodzi. Odpoczywaj. Musi przejść.

reklama
Do góry