Aguu
Fanka BB :)
Roczniak to pewnie wszelkie zabawki na sznurku do ciągnięcia lub z patykiem do pchania. Niedługo dojdą sortery, układanki ect.
@Myslniczek witaj
@Myslniczek witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas akurat miloscia cieszyl sie namiot tipi. Ale to trzeba miec miejsce w domu.Dziewczyny pomóżcie [emoji120] wiem, ze są wśród Was mamusie chłopców w zbliżonym wieku (12 miesięcy). Zostaliśmy zaproszeni na urodziny połączone z chrztem, a ze kompletnie nie znam się na zainteresowaniach takich młodych kawalerów to nie wiem co mogę mu kupić, żeby nie rzucił tego w kat, a miał trochę radości...a najlepiej to więcej niż trochę [emoji849][emoji849][emoji849] Pomocy [emoji120] Chciałabym przeznaczyć na to tak do 300 zł [emoji849]
U nas odkad dostal (na roczek) to jest Jego "azyl". Siedzimy tam wieczorem ksiazeczki czytamy. Albo jak zachachmeci cos czego nie powinien to chowa sie z tym w tipi. No u nas jest frajda od ponad pol roku. Co wiecej.. jak sa u nas dzieci. Impreza zawsze konczy sie w tipi.Zapytałam - tradycyjnie nie chcą nic miejsce maja i tez myślałam o tipi - cieszą oko nie tylko dzieci bo teraz robią takie piękne, ze sama bym w takim zamieszkała na chwile [emoji2] dziękuję [emoji8]
W okolicy nie ma nikogo. No chyba, ze sarny, łosie, króliki itp [emoji23] dworek jest w środku lasu a i sam teren ma 8 hektarów, wiec jesteśmy tu sami. Co mnie w ogóle nie martwi, bo sa znajomi z dziećmi, przedszkola... my bardzo dużo podróżujemy wiec dziecko będzie raczej kontaktowe. Ja jestem urodziny mieszczuch, całe życie w centrum stolicy i bardzo się cieszę, ze drugie dziecko nie będzie skazane na przypadkowe znajomosci. No a w szkole to juz bedą zajęcia pozalekcyjne, najlepiej sportowe. Tam będzie mieć swoją paczkę. Mi i mężowi to akurat bardzo odpowiada [emoji4]
Max miał trochę problem, bo ze starego Mokotowa i kamienicy przy starym kinie Moskwa wylądował gdzie wylądował... ale on nie mial na podwórku kolegów, bo po szkole od razu na treningi. Na murawie pierwsze kroki postawił w wieku 3 lat. I tak się to ciągnie. Tam ma swoich przyjaciół a w weekendy często widujemy się z dzieciakami i rodzicami i gdzieś jedziemy. Z reszta, w weekendy tez gra.
Cześć, mamy podobny termin i również jestem tu nowa. Niestety również w nocy mam problemy ze snem Tak czy siak miło tu na forum także spodoba Ci sięWitam, jesten tu nowa
Dziś nudząc się w domu trafiłam na forum. Termin mamy wedlug mc. Na 16.07 wedlug usg 10.07.
To pierwsza moja ciąża znoszę ją całkiem nieźle poza bezsennoscia w nocy. I od lat mam problemy w kręgosłupem szyjnym więc teraz walczymy z bólem bez używania leków
Super pocieszyłaś mnie :* my oby dwoje w mieście pracujemy wiec pewnie i tam będzie bobas do przedszkola chodził. Przed chwila z pola obok uciekły dwie kozy i mąż je zaganiał dla sąsiada [emoji23] gdzie indziej takie atrakcje
Piękne wieści Kochana [emoji3590]Ja już po wizycie, później pobiegałam trochę po sklepach i udało mi się upolować fajne jeansy ciążowe :-) Niby póki co mam 3 kilo na minusie, ale wszystkie spodnie przestały się dopinać :-)
Maluszek ma 62mm, wszystkie parametry w normie, serduszko 158 uderzeń no i na ten moment wygląda jak dziewczyna [emoji173]
Wyniki pappa do odbioru za tydzień. Termin porodu przesunął się na 21.07.