reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witam. Chyba i ja do was dołączę. Niby do okresu jeszcze trochę czasu ale strasznie źle się czułam i zrobiłam test a tak dla sprawdzenia i jest blada kreska. Kolejny test będę robić w środę, strasznie się boje.

Kasienka przykro mi, mam nadzieje ze szybko zobaczysz 2 kreseczke.

Slodkatrojeczka witaj[emoji4] tez mam 4latke w domu [emoji4] Gratulacje!

MeKlaudia witaj i gratulacje[emoji4]

Z tymi gratulacjami to może jeszcze za wcześnie ale dziekuje [emoji2] Czekamy do środy albo później [emoji2] To moja 4 ciąża, jestem po rozwodzie i obawiam się reakcji dzieci, rodziny itp

Z tymi gratulacjami to może jeszcze za wcześnie ale dziekuje [emoji2] Czekamy do środy albo później [emoji2] To moja 4 ciąża, jestem po rozwodzie i obawiam się reakcji dzieci, rodziny itp

Kochana ja też się obawiam, mimo że jestem od lat w związku małżeńskim ale tak naprawdę? Jesteśmy dorosłe, niech sobie gadają. My będziemy wychowywały te dzieci nie oni ;) Zaczęłaś nowe życie, widać tak ma być ;)

Ja też się spodziewam fali krytyki... Mimo, iż oboje pracujemy i jesteśmy małżeństwem. I... Każda ciąża była planowana. Już przywykliśmy przy naszej czwórce... A teraz pomyślą, że całkiem zwariowaliśmy. :wink:

Co do objawów. Dziewczyny pytały.
U mnie: dzień po owu żółtawy rozciągliwy śluz, jednorazowo.
Na drugi, trzeci dzień po pobolewanie w podbrzuszu.
Pięć, sześć dni po, lśniące gładkie włosy (tylko w ciąży takie mam).
Dzisiaj na siódmy dzień plamienie (troszkę czerwonej krwi na papierze), wygląda na implantacyjne. :blink:

A tam wesola gromadka to jest to [emoji4]
U nas natomiast 2 w dordze a my nadal bez slubu [emoji12] a chyba z 10 lat razem. Pierscionek zaraczynowy to sie chyba 2 razy juz przeterminowal [emoji12] Gadaniem i reakcja nie ma co sie przejmowac, bo dlaczego mamy kogos zadowalac a samemy byc niezadowolnym?

Ja wczoraj zaczelam powtorke z rozrywki i poplamilam na brazowo wieczorem. Dzisiaj wydaje sie juz ok. Jeszcze 2 tyg zanim polozna mnie przyjemie. Oszaleje!

reklama
A tam wesola gromadka to jest to [emoji4]
U nas natomiast 2 w dordze a my nadal bez slubu [emoji12] a chyba z 10 lat razem. Pierscionek zaraczynowy to sie chyba 2 razy juz przeterminowal [emoji12] Gadaniem i reakcja nie ma co sie przejmowac, bo dlaczego mamy kogos zadowalac a samemy byc niezadowolnym?

Ja wczoraj zaczelam powtorke z rozrywki i poplamilam na brazowo wieczorem. Dzisiaj wydaje sie juz ok. Jeszcze 2 tyg zanim polozna mnie przyjemie. Oszaleje!

Ja jeszcze nie umówiłam się na wizytę. Ale jutro chyba pojadę sama się zapisać. Wychodzę z założenia, że nie ma co się spieszyć jeśli nic się nie dzieję. Chcę być na wizycie tak, żeby usłyszeć serduszko i nie dostawać zawału jak nie bedzie widać :)

Do góry