reklama
Dziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Janka86
Fanka BB :)
Ja czasami czuje tylko lekki dyskomfort jak za dlugo stoje albo siedze. Tak to spokoj.Dziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Martkaaa5
U mnie też czasami lekko zakłuje a tak to nie boli piersi jedynie obolałe i sutkiDziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Ennis92
Mnie w pachwinach potrafi ciągnąć i taki ostrzejszy ból jak szybko wstanę bądź się odwróceDziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Aguu
Mi ciazy po prostu balonik w brzuchu i boli podbrzusze/krzyże jak długo stoję czy chodzę. Tak to ok.
Temat wozkowy obok widzę na pełnej parze heh
U nas póki co wybór bryki ale dla rodziny trzeba już 7osobowy. Ktoś coś poleca? Wybór nie duży w sumie ale co się tak na prawdę spisuje i nie psuje to już wiedzą tylko użytkownicy... Ach...
Temat wozkowy obok widzę na pełnej parze heh
U nas póki co wybór bryki ale dla rodziny trzeba już 7osobowy. Ktoś coś poleca? Wybór nie duży w sumie ale co się tak na prawdę spisuje i nie psuje to już wiedzą tylko użytkownicy... Ach...
slodkatrojeczka
A ja po
Ja po prostu stresowałam się usg. Nie widziałam malucha 6 tygodni, masa czasu i jakoś mocno mnie to stresowało.No ja podejrzewam że to syndrom białego fartucha [emoji23] bo w domu też spoko.
U
użytkownik 902
Gość
Findmysky dokaldnie tak samo. Macica nie boli. Czasem szarpna więzadła, lub coś tam zakluje. Najgorzej jak kicham. Ostatnio często mi się zdarza, bo katar mam, myślałam ostatnio,ze mi coś w środku wyrwało, tak bolało.
Marta86♧
Ja zanim kichnę muszę podkurczyć nogi a jak stoję to zgiąć się w pół, bo inaczej to okropny ból.Findmysky dokaldnie tak samo. Macica nie boli. Czasem szarpna więzadła, lub coś tam zakluje. Najgorzej jak kicham. Ostatnio często mi się zdarza, bo katar mam, myślałam ostatnio,ze mi coś w środku wyrwało, tak bolało.
reklama
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Kobietki, pytanie do mam ktore maja juz jedna lub wiecej ciaz za soba. Duzo przytylyscie po pierwszym dziecku? No i jak bardzo zmienil sie wam biust... moze krepujace pytania, ale naprawde nachodzi mi to na mysl) Milego dnia![emoji1348][emoji77]