reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Mój brzuch już trochę odstaje ale najbardziej czuć balonik jak leżę, szczególnie z rana zanim pójdę siusiu :) Co do bólu przy rosnieciu macicy, nie mówcie hop - w pierwszej ciazy chyba jakoś lekko przed 20 tygodniem mnie bolało. Pamietam, że strasznie się bałam że coś nie tak. Ale lekarz uspokoił. Teraz nic nie czuję póki co. Czasem pociągną więzadła. Jutro zaczynam 15 tydzień (14+0) i ja już naprawdę nie mogę się doczekać konkretnego brzuszka. Póki co wyglądam jakbym miała wzdęcia :)

reklama
Kobietki, pytanie do mam ktore maja juz jedna lub wiecej ciaz za soba. Duzo przytylyscie po pierwszym dziecku? No i jak bardzo zmienil sie wam biust... moze krepujace pytania, ale naprawde nachodzi mi to na mysl:)) Milego dnia![emoji1348][emoji77]
Biust mi urósł ze dwa rozmiary. W pierwszej ciąży przytyłam 12kg. W drugiej 6kg.

Kobietki, pytanie do mam ktore maja juz jedna lub wiecej ciaz za soba. Duzo przytylyscie po pierwszym dziecku? No i jak bardzo zmienil sie wam biust... moze krepujace pytania, ale naprawde nachodzi mi to na mysl:)) Milego dnia![emoji1348][emoji77]
Ja mam maly biust. Przy karmieniu to lekko dwa/trzy rozmiary wiekszy byl. W ciazy biustonosze ze 3 razy musialam zmieniac.. Teraz zostaly mi obwisle placki.. ding dong.

Przytylam z 13 kg. Bardzo szybko zeszlo. W 6 miesiecy z 15 w dol. Niestety pozniej znowy odbilam[emoji23][emoji23][emoji23]

Ps. Ale oponka po ciazy zostala.. i nie chce zejsc[emoji24][emoji24][emoji24]

Jestem chudsza niż przed pierwsza ciążą. Biust mam większy-niedużo, ale jednak. Brzuch, nie jest taki jak przed ciążami,ale jak się kilka lat temu zawzięłam, to miałam kaloryferek, potem już ani czasu ani chęci nie miałam.

Przybieralam ok 25-30 kg :( Ale 6-9m po porodzie miałam już nawet mniej niż przed ciążą nic nie robiąc. Biust na początku kp rósł nawet o 2-3 rozmiary. Ok 1,5 roku wracał do normy lekko pusty, ale po odstawieniu chwilę i wracała też pelnosc. W zasadzie to tylko wygląd sutkow się zmienił ;)

Cześć sobotnio :)
Za oknem biało, śnieg juz topnieje, ja od rana sprzątam ale za 2h uciekam po syna na trening i lecę z nim do media markt bo mu fife 2019 obiecałam :rolleyes2: tak mnie dziś głowa boli, ze szok :mad:

reklama
Ja w ciąży przytyłam 13kg zeszło tylko 8. Mnie niestety brzuch został,u mnie to jednak taka budowa ciała. Zawsze gdzieś ten brzuch był. Nawet jak byłam na odchudzaniu to schodził bardzo powoli mimo że w innych miejscach już było ok. Co do biustu to u mnie jeden rozmiar w górę poszedł i tak został

Do góry