reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

O matulu!!! Ja tak bez ciazy nie wygladam! No cudo!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

PS. Kiecka kozak.
Ale super !!! Wow jaki masz brzuszek śliczny [emoji7] my idziemy na wesele za
4 tygodnie i wczoraj byłam po sukienkę i wzięłam większa i jeszcze się Pani w sklepie tłumaczyłam ze jestem w ciąży temu biorę większa [emoji23]

Zobacz załącznik 930390

reklama
Ja juz nic z pierwszej ciąży nie pamietam.... po tych 11 latach czuje się jakbym pierwszy raz była w ciąży. Ciekawe czy mój organizm tez to tak postrzega ;):rolleyes2:
Jak to mi umknelo ze masz dziecko?? I to 11 lat? A zdjecie z profilu to Twoje?
Jakoś sobie nie wyobrażam pić wina i karmić dziecka... może jestem staroświecka :D
Oj tam, oj tam. Bedzie sie lepiej spalo [emoji16]

Ja karmiac nie pilam, ale ogolnie pije sporadycznie.
Ale super !!! Wow jaki masz brzuszek śliczny [emoji7] my idziemy na wesele za
4 tygodnie i wczoraj byłam po sukienkę i wzięłam większa i jeszcze się Pani w sklepie tłumaczyłam ze jestem w ciąży temu biorę większa [emoji23]

Zobacz załącznik 930390
Ekstra kiecka, ciekawie ile Ci brzuszek urosnie do tego czasu.

Janka moj bencel podobny.

Dzieki za artykul. Jasne dla mnie bylo, ze niewielkie ilości i z przerwa do karmienia sa ok. Sama tak robilam.

Zamotalam sie w momencie kiedy enis napisala, ze alkohol nie przenika do mleka. To mnie zdziwilo.. [emoji28][emoji848][emoji848]

Oczywiście że przenika, wszystko co jest we krwi jest i w mleku przecież. Bozee czego to dziecko jeszcze nie śpi??!

Oczywiście że przenika, wszystko co jest we krwi jest i w mleku przecież. Bozee czego to dziecko jeszcze nie śpi??!
Stad moje zdziwienie. Ale jasne juz wszystko jest.. skrot myslowy i tyle[emoji41] chyba, ze jednak nie[emoji848]

Chociaz ja i tak wole ciaze jesli chodzi o "restrykcyje" [emoji23][emoji23][emoji23] diety matki karmiacej nie ma ...a dla mnie to byla gehenna! Mlody ma alergie na bialko mleka krowiego... Wiec byl/jest kolorowo. I chetnie odstawie alkohol na wieki wiekow byle moje kolejne dziecie nie swirowalo.

Stad moje zdziwienie. Ale jasne juz wszystko jest.. skrot myslowy i tyle[emoji41]

Chociaz ja i tak wole ciaze jesli chodzi o "restrykcyje" [emoji23][emoji23][emoji23] diety matki karmiacej nie ma ...a dla mnie to byla gehenna! Mlody ma alergie na bialko mleka krowiego... Wiec byl/jest kolorowo. I chetnie odstawie alkohol na wieki wiekow byle moje kolejne dziecie nie swirowalo.
Piona! ja też karmiłam skazowcow. No ciężko było, nie powiem

D1407 fajna sukienka i figura super:)

Dziękuje , przed ślubem który był w Sierpniu dużo ćwiczyłam. Moja mama w oby dwóch ciążach przytyła po 7kg [emoji23] fajnie by było mieć ten gen po niej :D ale szczerze wątpię bo ona idąc do ślubu 49kg ważyła a dzieci rodząc 56kg a ja już 60kg [emoji23]

reklama
Ja nie mam widocznego brzucha, nic nie czuję, przeszły mi mdłości i w ogóle zdarza mi się zapomnieć, że jestem w ciąży :D oczywiście nie do tego stopnia, żeby sięgnąć po lampkę wina :D
Nic nie mów.... wytrawne jak cholera, żeby aż szczękościsk był i do tego sery pleśniowe i carpaccio .... :D:D:D

@renisus jak witałam się jako „nowa” to pisałam o Maksie. Potem jeszcze opisywałam jego reakcje jak dowiedział się o rodzeństwie:) No i w tabelce tez jest ;)a na zdjęciu to ja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry