reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

O matulu!!! Ja tak bez ciazy nie wygladam! No cudo!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

PS. Kiecka kozak.
Ale super !!! Wow jaki masz brzuszek śliczny [emoji7] my idziemy na wesele za
4 tygodnie i wczoraj byłam po sukienkę i wzięłam większa i jeszcze się Pani w sklepie tłumaczyłam ze jestem w ciąży temu biorę większa [emoji23]

Zobacz załącznik 930390

reklama
Ja juz nic z pierwszej ciąży nie pamietam.... po tych 11 latach czuje się jakbym pierwszy raz była w ciąży. Ciekawe czy mój organizm tez to tak postrzega ;):rolleyes2:
Jak to mi umknelo ze masz dziecko?? I to 11 lat? A zdjecie z profilu to Twoje?
Jakoś sobie nie wyobrażam pić wina i karmić dziecka... może jestem staroświecka :D
Oj tam, oj tam. Bedzie sie lepiej spalo [emoji16]

Ja karmiac nie pilam, ale ogolnie pije sporadycznie.
Ale super !!! Wow jaki masz brzuszek śliczny [emoji7] my idziemy na wesele za
4 tygodnie i wczoraj byłam po sukienkę i wzięłam większa i jeszcze się Pani w sklepie tłumaczyłam ze jestem w ciąży temu biorę większa [emoji23]

Zobacz załącznik 930390
Ekstra kiecka, ciekawie ile Ci brzuszek urosnie do tego czasu.

Janka moj bencel podobny.

Dzieki za artykul. Jasne dla mnie bylo, ze niewielkie ilości i z przerwa do karmienia sa ok. Sama tak robilam.

Zamotalam sie w momencie kiedy enis napisala, ze alkohol nie przenika do mleka. To mnie zdziwilo.. [emoji28][emoji848][emoji848]

Oczywiście że przenika, wszystko co jest we krwi jest i w mleku przecież. Bozee czego to dziecko jeszcze nie śpi??!

Oczywiście że przenika, wszystko co jest we krwi jest i w mleku przecież. Bozee czego to dziecko jeszcze nie śpi??!
Stad moje zdziwienie. Ale jasne juz wszystko jest.. skrot myslowy i tyle[emoji41] chyba, ze jednak nie[emoji848]

Chociaz ja i tak wole ciaze jesli chodzi o "restrykcyje" [emoji23][emoji23][emoji23] diety matki karmiacej nie ma ...a dla mnie to byla gehenna! Mlody ma alergie na bialko mleka krowiego... Wiec byl/jest kolorowo. I chetnie odstawie alkohol na wieki wiekow byle moje kolejne dziecie nie swirowalo.

Stad moje zdziwienie. Ale jasne juz wszystko jest.. skrot myslowy i tyle[emoji41]

Chociaz ja i tak wole ciaze jesli chodzi o "restrykcyje" [emoji23][emoji23][emoji23] diety matki karmiacej nie ma ...a dla mnie to byla gehenna! Mlody ma alergie na bialko mleka krowiego... Wiec byl/jest kolorowo. I chetnie odstawie alkohol na wieki wiekow byle moje kolejne dziecie nie swirowalo.
Piona! ja też karmiłam skazowcow. No ciężko było, nie powiem

D1407 fajna sukienka i figura super:)

Dziękuje , przed ślubem który był w Sierpniu dużo ćwiczyłam. Moja mama w oby dwóch ciążach przytyła po 7kg [emoji23] fajnie by było mieć ten gen po niej :D ale szczerze wątpię bo ona idąc do ślubu 49kg ważyła a dzieci rodząc 56kg a ja już 60kg [emoji23]

reklama
Ja nie mam widocznego brzucha, nic nie czuję, przeszły mi mdłości i w ogóle zdarza mi się zapomnieć, że jestem w ciąży :D oczywiście nie do tego stopnia, żeby sięgnąć po lampkę wina :D
Nic nie mów.... wytrawne jak cholera, żeby aż szczękościsk był i do tego sery pleśniowe i carpaccio .... :D:D:D

@renisus jak witałam się jako „nowa” to pisałam o Maksie. Potem jeszcze opisywałam jego reakcje jak dowiedział się o rodzeństwie:) No i w tabelce tez jest ;)a na zdjęciu to ja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry