reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam sie z rana normalnie bym spała jeszcze ;)ale wyniki dzisiaj z rana i jakie moje zdziwienie że nie można odebrać osibiscie ani na meila tylko idą do lekarza odrazu i położnej :errr:a wizyta dopiero 22.01 trudno po nowym roku przejdę się do położnej zapytać czy ok wszystko chociaż pewnie jak cis będzie nie tak będą dzwonić

reklama
Hej dziewczyny
Chłop mnie obudził jak sie.szykowal do roboty bo ten to potrzebuje światła w całym domu [emoji36][emoji36][emoji34][emoji34] i koniec spania a zasnęłam grubo po 3

Ja się cieszę,że mój z sypialni tylko zabiera bieliznę i już nie wraca [emoji6] na szczęście szykuje się na dole, więc słychać tylko wodę pod prysznicem, a to mi w spaniu nie przeszkadza, ale niestety dzieci potrafią czasem wstać wcześniej niż on, więc nie mogę się wyspać. Ogarnę dziś resztę dolnego piętra, bo jutro pewnie wpadną teściowie na urodzinowe ciasto, no i może choinkę byśmy ubrali skoro już ja mamy

A kiedy zobaczyłyście fikającego dziecia na USG? [emoji3] Ja na ostatniej wizycie miałam 9+2 (wg usg) i bąbel spał (o ile takie dziecko już śpi [emoji848]), a dużo dziewczyn pisze, że już w tym czasie widziało jak podskakuje, albo macha kończynami. Pytam z ciekawości [emoji6]

Hej. A informowalas w pracy juz o ciazy i dluzszym zwolnieniu? Jeśli tak to nie ma potrzeby dzwonic ;) ja wczoraj tez przedluzalam zwolnienie i nie dzwonilam. Z tym ze u mnie w pracy wiedza ze przez najblizsze prawie 2 lata mnie nie bedzie ;)
Wiesz u Mnie Na urzędzie wiedzą ale mam ten problem że w swoim miejscu pracy jestem szefem A głównego dyrektora który jest moim bezpośrednim przełożonym mam w Rzeszowie. Kontakt z nim ograniczony. Więc on nic nie wie. Na razie fatalnie się czuje ale za jakieś 2h zadzwonię pewnie do kadr

A kiedy zobaczyłyście fikającego dziecia na USG? [emoji3] Ja na ostatniej wizycie miałam 9+2 (wg usg) i bąbel spał (o ile takie dziecko już śpi [emoji848]), a dużo dziewczyn pisze, że już w tym czasie widziało jak podskakuje, albo macha kończynami. Pytam z ciekawości [emoji6]
W 10 tygodniu jak miałam taki scan na szybko a tak dokładnie to w 12tyg już było super widać jak skacze i macha

reklama
Miałam USG ostatnio i widać było że się dziecko kręci, nie jakoś spektakularnie, ale nie było nieruchomo. Tak, dziecko ma okresy snu,czuwania i aktywności i to zupełnie normalne

Do góry