Janka86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha kobieta nawet do porodu musi jakos wygladac hahahJa mialam cudna czerwona hybryde na nogach do porodu[emoji23][emoji23][emoji23]
Nie pomyslalam, ze po tak mi spuchna, ze bede wygladac jak prosie[emoji200][emoji200][emoji200]Zobacz załącznik 914053
trzymamy kciuki kiedy test?Dokładnie. To jest też generalna zasada przy różnego typu zabiegach i operacjach. Pamiętam, jak miałam planowaną operację achillesa, to wcześniej anestezjolog mi mówił, żeby nie malować paznokci.
Gratuluję kolejnych dwóch kresek :-).
Ja się wciąż ćwiczę w cnocie cierpliwości, ale im bliżej możliwości zrobienia testu, tym bardziej napięcie ze mnie opada. Będzie, co ma być :-).
trzymamy kciuki kiedy test?
na bete tez lepiej poczekac do terminu miesiaczki bez sensu tracic pieniadze skoro nie wiemy czy okres nie przyjdzie oczywiscie zycze zeby nie przyszedlDziękuję. Jeszcze trochę ;-). Na betę z krwi teoretycznie mogę iść w piątek, ale stwierdziłam, że w sumie po co. Zrobię test w okolicach terminu miesiączki, czyli przyszły poniedziałek/wtorek (o ile okres nie przyjdzie).
My mamy 14Witam ja wczoraj na becie potwierdzone termin wychodzi na 13 lipiec