Medeleine86
Fanka BB :)
Gratulacje! Będzie mały Książę albo Księżniczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Będzie mały Książę albo Księżniczka
Ja tam farbowalam włosy i nic się nie działodziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow i innych zabiegach? paznokciach hybrydowach lub zwyklym lakierze? wiem ze jest tu juz pare mam ktorych nie jest to pierwsza ciaza moze podziela sie swoim zdaniem na ten temat?
Ja farbowalam wlosy (tylko bez amoniaku) i hybryde robilam.. moja gin mowila, ze ok. Jedyne ograniczenie to żeby do porodu miec niepomalowane paznokcie. Czyli many jeszcze jakies 30 tygodni na rozpieszczanie[emoji12] [emoji12]dziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow i innych zabiegach? paznokciach hybrydowach lub zwyklym lakierze? wiem ze jest tu juz pare mam ktorych nie jest to pierwsza ciaza moze podziela sie swoim zdaniem na ten temat?
Tak z ciekawosci, dlaczego do porodu niepomalowane?Ja farbowalam wlosy (tylko bez amoniaku) i hybryde robilam.. moja gin mowila, ze ok. Jedyne ograniczenie to żeby do porodu miec niepomalowane paznokcie. Czyli many jeszcze jakies 30 tygodni na rozpieszczanie[emoji12] [emoji12]
Jak najbardziej ok. Ja tam lubie sobie poczytać blog MamaGinekolog czasem bo fajnie babka pisze.Ja farbowalam wlosy (tylko bez amoniaku) i hybryde robilam.. moja gin mowila, ze ok. Jedyne ograniczenie to żeby do porodu miec niepomalowane paznokcie. Czyli many jeszcze jakies 30 tygodni na rozpieszczanie[emoji12] [emoji12]
Tak z ciekawosci, dlaczego do porodu niepomalowane?
To że strony Femibion ja tak fachowo nie wytłumaczę więc tutaj masz odpowiedźTak z ciekawosci, dlaczego do porodu niepomalowane?
Po paznokciach widać jak są problemy z krążeniem, zaczynają siniec no i sinieją jeszcze z jakiś innych powodów ale nie pamiętam już