reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja to nawet trochę chciałabym poznać jak to jest mieć nudności i jak odpycha od jedzenia no i jak ulubiony zapach zaczyna śmierdzieć. To musi być ciekawe doświadczenie :)
Przestaja byc ciekawe jak odkrywasz, ze poranne nudnosci sa poranne tylko z nazwy[emoji12] [emoji12] [emoji12] ja to w sumie w ostatniej ciazy marzylam o tym, zeby zwymiotowac w koncu.. bo to nudzenie moglo czlowieka wykonczyc.

Pocieszam sie, ze jeszcze jakies 10 tygodni i minie[emoji87] [emoji85] [emoji87] [emoji85]

reklama
Oficjalne potwierdzenie [emoji4]
Mój
Screenshot_20181106-064806.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181106-064806.jpg
    Screenshot_20181106-064806.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 992
Dzień dobry dziewczyny :)
I ja miałam jeszcze jeden test, a więc dwa pierwsze z piątku popołudnia i niedzieli rana a trzeci dzisiejszy
Dzidziuś rośnie w siłę :-) :):-) :):-) :)

I powiem Wam że ja tam nie mam nic przeciwko odczuwania objawów ciążowych, wolę je czuć bo to daje mi nadzieję że jest wszystko ok i po prostu mój organizm tak reaguje na ciąże. Chociaż nie wiem jak to jest mieć mega mdłości 24h na dobę bo tego jeszcze nie przeżyłam
:p

Załączniki

• IMG_20181104_131135.jpg
    IMG_20181104_131135.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20181106_070946.jpg
    IMG_20181106_070946.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 110
dzien dobry :) jak mija wam poranek? u niektorych widze pelen wrazsn!! Gratuluje @malina2312 :) a mnie dzisiaj poraz pierwszy mdli...:( pije kawe ale nie specjalnie mi wchodzi.... a jesc wcale mi sie nie chce... nocka przespana pierwsza od 5 dni :)

Dzień dobry dziewczyny :)
I ja miałam jeszcze jeden test, a więc dwa pierwsze z piątku popołudnia i niedzieli rana a trzeci dzisiejszy
Dzidziuś rośnie w siłę :-) :):-) :):-) :)

I powiem Wam że ja tam nie mam nic przeciwko odczuwania objawów ciążowych, wolę je czuć bo to daje mi nadzieję że jest wszystko ok i po prostu mój organizm tak reaguje na ciąże. Chociaż nie wiem jak to jest mieć mega mdłości 24h na dobę bo tego jeszcze nie przeżyłam
:p
No to świetnie! :) Gratulacje :) ja tez pierwszy z piatku blada ale juz z wczoraj wyrazniejsza :)

reklama
dziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow i innych zabiegach? paznokciach hybrydowach lub zwyklym lakierze? wiem ze jest tu juz pare mam ktorych nie jest to pierwsza ciaza moze podziela sie swoim zdaniem na ten temat? :)

Do góry