reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja to nawet trochę chciałabym poznać jak to jest mieć nudności i jak odpycha od jedzenia no i jak ulubiony zapach zaczyna śmierdzieć. To musi być ciekawe doświadczenie :)
Przestaja byc ciekawe jak odkrywasz, ze poranne nudnosci sa poranne tylko z nazwy[emoji12] [emoji12] [emoji12] ja to w sumie w ostatniej ciazy marzylam o tym, zeby zwymiotowac w koncu.. bo to nudzenie moglo czlowieka wykonczyc.

Pocieszam sie, ze jeszcze jakies 10 tygodni i minie[emoji87] [emoji85] [emoji87] [emoji85]

reklama
Oficjalne potwierdzenie [emoji4]
Mój
Screenshot_20181106-064806.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181106-064806.jpg
    Screenshot_20181106-064806.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 999
Dzień dobry dziewczyny :)
I ja miałam jeszcze jeden test, a więc dwa pierwsze z piątku popołudnia i niedzieli rana a trzeci dzisiejszy
Dzidziuś rośnie w siłę :-) :):-) :):-) :)

I powiem Wam że ja tam nie mam nic przeciwko odczuwania objawów ciążowych, wolę je czuć bo to daje mi nadzieję że jest wszystko ok i po prostu mój organizm tak reaguje na ciąże. Chociaż nie wiem jak to jest mieć mega mdłości 24h na dobę bo tego jeszcze nie przeżyłam
:p

Załączniki

• IMG_20181104_131135.jpg
    IMG_20181104_131135.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20181106_070946.jpg
    IMG_20181106_070946.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 114
dzien dobry :) jak mija wam poranek? u niektorych widze pelen wrazsn!! Gratuluje @malina2312 :) a mnie dzisiaj poraz pierwszy mdli...:( pije kawe ale nie specjalnie mi wchodzi.... a jesc wcale mi sie nie chce... nocka przespana pierwsza od 5 dni :)

Dzień dobry dziewczyny :)
I ja miałam jeszcze jeden test, a więc dwa pierwsze z piątku popołudnia i niedzieli rana a trzeci dzisiejszy
Dzidziuś rośnie w siłę :-) :):-) :):-) :)

I powiem Wam że ja tam nie mam nic przeciwko odczuwania objawów ciążowych, wolę je czuć bo to daje mi nadzieję że jest wszystko ok i po prostu mój organizm tak reaguje na ciąże. Chociaż nie wiem jak to jest mieć mega mdłości 24h na dobę bo tego jeszcze nie przeżyłam
:p
No to świetnie! :) Gratulacje :) ja tez pierwszy z piatku blada ale juz z wczoraj wyrazniejsza :)

reklama
dziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow i innych zabiegach? paznokciach hybrydowach lub zwyklym lakierze? wiem ze jest tu juz pare mam ktorych nie jest to pierwsza ciaza moze podziela sie swoim zdaniem na ten temat? :)

Do góry