reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Misty29
Mi bardziej pasuje popołudniu też bo wtedy Mąż wraca z pracy i może z córką zostać. Ale z drugiej strony to czekanie jest bardzo długie i męczące. Zwłaszcza jak się wcześnie wstaje. Jak ja marzę by polezec w łóżku do 10a ja właśnie walcze o wizyty po południu bo do 11 najbezpieczniej czuję się w łóżku :c a mam w piątek na 10.30 :c a potem jeszcze usg na 13.30 to nawet nie zdąże wrócić poleżeć chwilę :c
Wyjątkowa Marta
Właśnie oglądałam w DDTVN reportażu dot. kolonizacji noworodka po porodzie SN i CC. Przyznam, że trochę się wystraszyłam tego co usłyszałam. Swoją drogą temat ciekawy i chyba natchnął mnie do tego żebym zrobiła dodatkowe badania okulistyczne pod kątem porodu SN.
Aguu
Powodzenia na wizytach!
Ja nie mogę się z pracą wyrobić. Najgorsze, że to niezależne ode mnie... I wlecze się, wlecze zamiast odhaczyć grrr....
A jeszcze tyle do zrobienia przed świętami...
Ja mam wizytę w pt rano, jeszcze w czw badania muszę odebrać...
Ja nie mogę się z pracą wyrobić. Najgorsze, że to niezależne ode mnie... I wlecze się, wlecze zamiast odhaczyć grrr....
A jeszcze tyle do zrobienia przed świętami...
Ja mam wizytę w pt rano, jeszcze w czw badania muszę odebrać...
Dziewczyny ale mnie dzisiaj walnęło ale nie mogłam się oprzeć. Pierwsze drobne zakupy dla fasolki zrobione. Kupiłam pieluszki tetra i flanela i kocyk do wózka. Wiem że to jeszcze wcześnie ale co mi tam. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu i czuję się jak w siódmym niebie.
Aguu
Hehe i dobrze, w czasie rozłożyszDziewczyny ale mnie dzisiaj walnęło ale nie mogłam się oprzeć. Pierwsze drobne zakupy dla fasolki zrobione. Kupiłam pieluszki tetra i flanela i kocyk do wózka. Wiem że to jeszcze wcześnie ale co mi tam. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu i czuję się jak w siódmym niebie.
Ja robiłam właśnie porządki w butach i znalazłam maleńkie niechodki Oczywiście odłożyłam
reklama
slodkatrojeczka
Chyba wyszłam z "wprawy". 5 ampułek krwi a mi zaraz ręka odpadnie. No i cytomegalia oba wskaźniki plus rozyczka igg - 113zl, nastawiałam się na więcej.