reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
a ja właśnie walcze o wizyty po południu bo do 11 najbezpieczniej czuję się w łóżku :c a mam w piątek na 10.30 :c a potem jeszcze usg na 13.30 to nawet nie zdąże wrócić poleżeć chwilę :c

a ja właśnie walcze o wizyty po południu bo do 11 najbezpieczniej czuję się w łóżku :c a mam w piątek na 10.30 :c a potem jeszcze usg na 13.30 to nawet nie zdąże wrócić poleżeć chwilę :c
Mi bardziej pasuje popołudniu też bo wtedy Mąż wraca z pracy i może z córką zostać. Ale z drugiej strony to czekanie jest bardzo długie i męczące. Zwłaszcza jak się wcześnie wstaje. Jak ja marzę by polezec w łóżku do 10 :)

Ja właśnie dzisiaj pospałam do 10:errr:ale za to w nocy nie mogę spać i nadal jestem bez mocy jak dobrze że na święta wyjeżdżamy bo nie wiem jakbym to ogarnęła o_O
Powodzenia na wizytach już wielkimi krokami zbliżamy się do prenatalnych

Właśnie oglądałam w DDTVN reportażu dot. kolonizacji noworodka po porodzie SN i CC. Przyznam, że trochę się wystraszyłam tego co usłyszałam. Swoją drogą temat ciekawy i chyba natchnął mnie do tego żebym zrobiła dodatkowe badania okulistyczne pod kątem porodu SN.

Powodzenia na wizytach!

Ja nie mogę się z pracą wyrobić. Najgorsze, że to niezależne ode mnie... I wlecze się, wlecze zamiast odhaczyć grrr....
A jeszcze tyle do zrobienia przed świętami...
Ja mam wizytę w pt rano, jeszcze w czw badania muszę odebrać...

Dziewczyny ale mnie dzisiaj walnęło ale nie mogłam się oprzeć. Pierwsze drobne zakupy dla fasolki zrobione. Kupiłam pieluszki tetra i flanela i kocyk do wózka. Wiem że to jeszcze wcześnie ale co mi tam. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu i czuję się jak w siódmym niebie.

Dziewczyny ale mnie dzisiaj walnęło ale nie mogłam się oprzeć. Pierwsze drobne zakupy dla fasolki zrobione. Kupiłam pieluszki tetra i flanela i kocyk do wózka. Wiem że to jeszcze wcześnie ale co mi tam. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu i czuję się jak w siódmym niebie.
Hehe i dobrze, w czasie rozłożysz :p

Ja robiłam właśnie porządki w butach i znalazłam maleńkie niechodki ;) Oczywiście odłożyłam :p

reklama
Chyba wyszłam z "wprawy". 5 ampułek krwi a mi zaraz ręka odpadnie. No i cytomegalia oba wskaźniki plus rozyczka igg - 113zl, nastawiałam się na więcej.

Do góry