Misty29
Fanka BB :)
Ja się zawsze trochę boję tego odstawiania duphastonu ale muszę zaufać lekarzowi w poprzedniej ciąży jak zmniejszyłam dawkę pojawiło się plamienie. Chociaż możliwe że to był po prostu przypadek a plamienie było z innego powodu.Super że wszystko u Ciebie w porządku!!
Ja też miałam stopniowo zmniejszać dawkę i odstawić luteine.
Gratulacje. O której masz wizytę? Kciuki będą zacisniete. Daj znać jak wrócisz. I pamiętaj czekamy na same dobre wiadomościNo dobra dotrwałam do terminu wizyty. Chyba medal z ziemniaka sobie przyznam,że nie umówiłam się gdzie indziej wcześniej [emoji23]
Kciuki za inne dziś wizytujące, bo trochę chyba nas było.
Mandarynki dalej jem, nie wpływają na moje mdłości, generalnie nic na nie nie wpływa, no imbir lekko łagodzi.
Oo jak ja bym chciała żeby u mnie było tak samo z tym samopoczuciem bo na razie to ciężko mi sobie wyobrazić siedzenie przy świątecznym stole a tym bardziej organizowanie Wigilii i wszystkie prace z tym związaneJa odstawialam duphaston od 8 tygodnia. Bralam 3x1 potem kilka dni 2x1 a pozniej 1x1
I od razu po odstawieniu duphastonu poprawilo mi sie samopoczucie mniej mdłości i ogólnie jakos lepiej sie czulam. Az zaczynalam sie martwić że coś nie tak ale bylam na wizycie i wszystko jest ok