reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja dziś jestem w pracy i nawet się lepiej czuje :) mam dziś luźny dzień wiec obejrzałam już 4 odcinki one Born Every minute (cud narodzin). Tylko ze za każdym razem kiedy maleństwo się rodzi to płacze :D

reklama
Chyba dziś jakiś dobry dzień bo ja też mam mnóstwo energi. Troche postałam przy garach. Tak sobie podszykowuje pod święta.
Umówiłam się na prenatalne, ale nie wiem.. doradźcie.
Wizyte u swojego lekarza mam 7.01 i później tego samego dnia te prenatalne. W innym mieście, u mnie nie robią. Nie mają innego terminu. Nie wiem czy można tak dwa razy się badać w jednym dniu. Nie chce się pytać lekarza, co by sobie nie pomyślał, że uważam go za kiepskiego lekarza, bo tak nie jest.
Ja też mam wizytę i te prenatalne w jednym dniu i myślę że moja gin nie będzie mi robiła usg jak jej powiem że będę miała w tym dniu to genetyczne usg. Pokaże jej tylko wyniki badań krwi i wezmę L4.

Wiecie co... Mam gości dzisiaj, więc ubrałam się jak człowiek... I okazuje się, że jednak jak stanę bokiem to widać, że jestem w ciąży :) nie objadłam się, nie mam wzdęć, widać po prostu wyskoczył mi brzuszek. Jutro zaczynam 12 tydzień. A jeśli chodzi o czucie pod ręką, to mocno czuć z rana jak leżę na płasko. Szczegolnie kiedy mam pełny pęcherz :)

Ja dziś też w biegu. Prezenty urodzinowe ogarnialam dla męża i córki. Ale szybko się męczę. Teraz zjadam pierniczki w czekoladzie :D póki co nie mdli.

Ja do 21.00 w pracy. Ale szybko leci :) mi się włączył jakiś tryb niejadka, nie mam na nic ochoty, nic nie chce mi sie jeść..
W domu na święta nic nie gotowe, nie posprzątane więc podziwiam Was że niektóre z Was mają jeszcze dzieci w domu i wszystko ogarniacie! <3

A u nas dzisiaj panowie robili nowa cześć kuchni, wiec sprzątanie garnków i jedzenia i tworzenie nowego systemu:) Ale teraz biorę się za film (Sense nad Sensibility) i do tego mam dwie góry ubrań do poskladania. I może w końcu otworze to wino 0%, bo wczoraj co prawda kupiłam ale później nie miałam w ogóle ochoty. [emoji23]

Hey dziewczyny. Mam na imię Paulina, 30 lat i jestem w 1 ciąży. Termin mam co prawda na 30 czerwca, no ale nigdy nie wiadomo, może się przełożyć w czasie. Mogę się do Was dołączyć? Dziś miałam USG genetyczne: na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, ma już prawie 6cm, przeziorność karku 1.4, wszystkie organy na swoim miejscu i bardzo małe ryzyko wad wrodzonych;)

Hey dziewczyny. Mam na imię Paulina, 30 lat i jestem w 1 ciąży. Termin mam co prawda na 30 czerwca, no ale nigdy nie wiadomo, może się przełożyć w czasie. Mogę się do Was dołączyć? Dziś miałam USG genetyczne: na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, ma już prawie 6cm, przeziorność karku 1.4, wszystkie organy na swoim miejscu i bardzo małe ryzyko wad wrodzonych;)

Gratulacje !!! ;)

Witaj zapraszamy :) gratuluję zdrowego i jakiego dużego już bobaska [emoji3590]

reklama
Do góry