Witaj. Cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze. Ja prenatalne mam 02.01.19. Muszę na nie dojechać do Bydgoszczy. Już doczekać się nie mogę. Wiem że to jeszcze za wcześnie ale mam taką nadzieję że może już będzie widać jaka płeć.
reklama
CiuCiu88
Fanka BB :)
U mnie niestety płci jeszcze widać nie było. Pani doktor powiedziała, że na tym etapie to jeszcze takie wróżenie z fusówWitaj. Cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze. Ja prenatalne mam 02.01.19. Muszę na nie dojechać do Bydgoszczy. Już doczekać się nie mogę. Wiem że to jeszcze za wcześnie ale mam taką nadzieję że może już będzie widać jaka płeć.
Wyjątkowa Marta
Witam w niedzielny poranek. Za oknem śnieg, noc minęła słabo. Nawet mój 11-latek miał kiepską noc. Ja nad ranem nie mogłam spać i zaczęłam czytać o poronieniach...niech mnie ktoś palnie w ten głupi łeb! Zaraz wchodzę w 12 tydzień i przeczytałam, że to tydzień podwyższonego ryzyka. Jakaś masakra...no i dalszym spaniu nie było już mowy. Może i ciąża to faktycznie cudowny czas, ale dla zrównoważonych kobiet. Ja chcę być przynajmniej 20 tygodni dalej...
U
użytkownik 902
Gość
Ja wczoraj byłam na śledziku chustowym, zjadłam sałatkę, zapilam sokiem i wróciłam do domu grzecznie po 21, a impreza trwała podobno do 4 rano[emoji23]
Poszlam spać jakos o 23 a finalnie wstałam o 9:15 oczywiście miałam przerwę na siku i "mamo zobacz ile śniegu spadło!" [emoji1751] Ale wreszcie chwilowo czuję się wyspana
Poszlam spać jakos o 23 a finalnie wstałam o 9:15 oczywiście miałam przerwę na siku i "mamo zobacz ile śniegu spadło!" [emoji1751] Ale wreszcie chwilowo czuję się wyspana
AjahiS
Cześć dziewczyny :-) mnie dopadly takie mdłości że wczoraj miałam problem wstać z łóżka zresztą dziś też. Jak tylko podniose głowę to wszystko że mnie wydziera tzn z żołądka:-( dobrze że mąż wziął na siebie karmienie dzieci i cała resztę bo ja jestem do niczego. Z lodówką nie żyje w przyjaźni jak tylko ktoś ja otworzy to po mnie :-( wczoraj mój synuś jadł kielbaske na kolację A potem mnie przyszedł i pocalowal to już wiecie co było dalej.
slodkatrojeczka
U mnie też spadł śnieg a dziś oficjalnie mam 11+0, weszłam właśnie w 12 tydzień
@Wyjątkowa Marta internet to zło, nie czytaj głupot. Każda ciąża to indywidualna sprawa, po co masz się denerwować. Będzie dobrze
@Wyjątkowa Marta internet to zło, nie czytaj głupot. Każda ciąża to indywidualna sprawa, po co masz się denerwować. Będzie dobrze
Aguu
Hej
Witam czerwcowo-lipcowa mame, gratulacje
I nas też śnieg. I ładne słońce.
Zamiast Internetu proponuję uzbroić się w sensowne lektury na takie okazje przynajmniej pożytek lub przyjemność z tego będzie.
O właśnie, przypomnialyscie mi tym czytaniem netu, że kilka lat temu słuchałam fajnego wykładu położnej, aż muszę poszperać w necie gdzie to było.... czy jeszcze jest.
Witam czerwcowo-lipcowa mame, gratulacje
I nas też śnieg. I ładne słońce.
Zamiast Internetu proponuję uzbroić się w sensowne lektury na takie okazje przynajmniej pożytek lub przyjemność z tego będzie.
O właśnie, przypomnialyscie mi tym czytaniem netu, że kilka lat temu słuchałam fajnego wykładu położnej, aż muszę poszperać w necie gdzie to było.... czy jeszcze jest.
reklama
malina2312