Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
kolejna super wiadomość ! gratulacje!Ja też po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic nie pamietam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolejna super wiadomość ! gratulacje!Ja też po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic nie pamietam
Pewnie jak zrobisz krzywa glukozowa to lekarz zobaczy czy trzeba coś z tym zrobića można go jakoś "domowymi" sposobami podnieść, czy raczej lekarz będzie kazał mi sprawdzać co i rusz? Ja jeszcze wieczorem na jakieś 7h od badań zjadłam 2 kawałki ciasta i duuużo mamby
Ja chorowalam dwa razy [emoji85]
Dzidzia ok, kurcze nie mierzą przezernosci karkowej tylko robią test poczworny z krwi... I teraz mam dylemat. Następne usg w 20tc podkoniec lutego
Zobacz załącznik 924597
Hej kochaneja już po wizycie. Jest serduszko!!!!! jestem szczęśliwa. Moje szczęście ma 8,6 mm Mam kartę ciąży, termin mi wyliczył na 3.08 ale narazie zostaje z Wami.A jak tam u Was?
Ja też po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic nie pamietam
Ja biorę 50mg codziennie rano i póki co jest spokoHej hej miałam być wczoraj ale czasu nie starczyło
A więc po tak jak pisałam po wizycie wszystko ok wiedziałam fasolindę i słyszłam serduszko cudne uczucie maluszek ma 4,8 cm i wszystko jak narazie dobrze mam nadzieję że tak zostanie.
USG genetyczne mam 27 grudnia zaraz po świętach, cieszę się i boje jednocześnie ale nie ja pierwsza i nie ostatnia.
Powiem wam szczerze że w poprzednich dwóch ciążach chodziłam na NFZ nie wydałam praktycznie nic na ciąże nie myślałam o dodatkowym USG albo genetycznym to już wogółe a teraz jak ta głupia i prywatnie i na NFZ i trzęsę się jak nie wiem
Ciążę znoszę super pare dni mnie lekko mdliło i tyle nic nie dolega więc człowiek powinien się cieszyć tym bardziej j jak słyszę o waszych dolegliwościach. Chyba muszę dać na wstrzymanie
@Ennis92 super maleństwo taki już prawdziwy dzidziuś Gratuluje
Gratulacje super wieści. No i oczywiście że zostajesz z nami
@Martkaaa5 też tak miałam na pierwszej wizycie. Na następnej już wszystko się wypytasz
Gratuluje dobrych wieści.
Ktoś pytał o wizyty ja chodzę i prywatnie i na NFZ ze względu na to że chcę przyoszczędzić chociaż na badaniach nic nie mówiłam im że chodzę do innych Mam prawo do wizyt na NFZ jak każda ciężarna ale ma też prawo chodzić sobie prywatnie nawet co tydzień no nie ?
Dziewczyny z problemami tarczycy na Euthyrox kiedy bierzecie tabletki jak to u was funkcjonuje ?
Ja biorę 50mg codziennie rano i póki co jest spoko
Ja biorę, bo w 7 tygodniu wykryto u mnie Hashimoto. Najpierw 25, a od niedawna 50. Nie mam z nimi więc jeszcze wielkiego doświadczenia, ale z racji tego, że brać powinno się na czczo, to biorę rano, jak tylko się obudzę i zazwyczaj czekam godzinkę, np leżę i gram w gierki na telefonie, albo czytam forum Mam wrażenie, że od kiedy je biorę jest mi lepiej, mam więcej siły, przeszły mi mdłości i jakoś tak lepiej się czuję