reklama
U
użytkownik 902
Gość
Gratuluję wszystkich serduszek i trzymam kciuki za wizytujace.
Mnie dopadło chorobsko. Gardło masakra, śliny nie przelkne, katar, zmęczenie, stan podgoraczkowy. Chyba córka mnie zaraziła bo ona złapała zapalenie spojówek i gardła. Także szpital w domu. Nie wiem co nawet mogę brać, jem czosnek, miód, cytryny, mleko i syrop z cebuli ale póki co guzik pomaga. Macie jakieś sprawdzone sposoby?
Kup sobie sok z aceroli i pij kilka razy dziennie, takiej dawki witaminy C nie dostarczysz tabletkami. Napar z lipy rozgrzewająco, gardło możesz płukać szałwią
_ligotka_
Początkująca w BB
Dziewczyny no ale robicie smaka tymi mandarynkami, ja dziś miałam w trakcie pracy na lunchu wyskoczyć na targ właśnie po mandarynki, ale nie dałam rady, no masakra
Ja dziś w pracy powiedziałam szefowi, na razie nikomu więcej, ale dzięki temu będę miała trochę więcej luzu
Gratuluję wizyty i dwóch serduszek, to musi być super uczucie
Ja dziś w pracy powiedziałam szefowi, na razie nikomu więcej, ale dzięki temu będę miała trochę więcej luzu
Gratuluję wizyty i dwóch serduszek, to musi być super uczucie
Aleczka80
Fanka BB :)
To trzymam kciuki jutro za serduszko Ja już w pracy powiedziałam i ku zdziwieniu wszyscy się bardzo ucieszyli powiedziałam też mojej 11- latce i tu już nie było tak kolorowo mówi że się boi bo jak to teraz będzie? zawsze byliśmy w trójkę a teraz nagle jakieś dziecko...hmm ...No cóż myślę że z czasem się przyzwyczaiWidzę że jutro kilka nas ma wizyty no to trzymam kciuki za Was i za siebie chyba będę musiała w pracy powiedzieć bo jak tak dalej będę się czuła to nie wyrobie w pracy i jutro po wizycie powiem synowi bo tak jakoś na mnie dziwnie patrzy
Martkaaa5
Mój ma 20 lat i też nie wiem jak zareagujeTo trzymam kciuki jutro za serduszko Ja już w pracy powiedziałam i ku zdziwieniu wszyscy się bardzo ucieszyli powiedziałam też mojej 11- latce i tu już nie było tak kolorowo mówi że się boi bo jak to teraz będzie? zawsze byliśmy w trójkę a teraz nagle jakieś dziecko...hmm ...No cóż myślę że z czasem się przyzwyczai
Never_Give_Up
Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
No właśnie nie wiem czemu kilka dni wcześniej. Ale to najlepszy lekarz że tak powiem w okolicy, więc wierzę że będzie oki. I ma certyfikat Fetal Medicine Foundation. Swego czasu mamaginekolog poruszała właśnie temat certyfikowanych lekarzy.
Aleczka80
Żeby mieć już wynik jak będzie robione usg .Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
Aleczka80
Myślę że będzie bardziej wyrozumiały bo chyba raczej zazdrość mu nie grozi Daj znać jaka reakcjaMój ma 20 lat i też nie wiem jak zareaguje
wszystkozajete
Moderatorka
Ja jestem zapisana na 8 stycznia ale muszę się w sumie dowiedzieć czy krew pobierają tego samego dnia czy wcześniej, a dlaczego zalecają pobrać krew kilka dni przed USG?
Żeby lekarz robiący usg miał wgląd w wyniki, bo to mu lepszy obraz całości da.
A i jeszcze! Zapisałam się na usg prenatalne. Usg z testem z krwi 480 zł.. także wydaje mi się sporo. Termin mam na 03.01., będzie wtedy 12t6d. Najlepiej jakbym na 3-4 dni przed zrobiła test z krwi ale mam obawę czy 31.01 tj. Sylwester laboratorium będzie pracowało
Czy któraś z Was może już się zapsiywala?
Ja podjęłam decyzję o zapisie juz teraz bo wiedziałam że u tego lekarza są spore kolejki.
Nie wiem ile pappa kosztuje, ale za „duże” usg u najlepszego speca w Łodzi płace 180 zl. Chociaż zajrzałam teraz na stronę kliniki i z pappa koszt 400 zł. Ale ja nie robię bo i tak majątek na nifty/sanco pójdzie :/
Uważam, że warto te 3 duże usg zrobić u super speca na dobrym sprzęcie.
U mnie poza mężem tylko trener wie [emoji85]
reklama
Aguu
Gratuluję dobrych wiesci
I witam nowa lipcowke
Mandarynki... Ja wczoraj miałam zachcianki na winogrona... ale mandarynki... aaaa
Współczuję pobudek i niedospania.
Niedosypiam nadal ale chociaż pobudek brak... Po 3.5 roku w końcu zaczął spać haha. Niestety teraz przychodzi do nas w nocy, oby i to mu przeszło bo kokosi sie gamon strasznie a tu nie wie jeszcze ze bedzie musial sie miejscem z bobo dzielic Pobudki Max 6 ale o 19 już wszyscy w łóżkach uff... byle do19.
I witam nowa lipcowke
Mandarynki... Ja wczoraj miałam zachcianki na winogrona... ale mandarynki... aaaa
Współczuję pobudek i niedospania.
Niedosypiam nadal ale chociaż pobudek brak... Po 3.5 roku w końcu zaczął spać haha. Niestety teraz przychodzi do nas w nocy, oby i to mu przeszło bo kokosi sie gamon strasznie a tu nie wie jeszcze ze bedzie musial sie miejscem z bobo dzielic Pobudki Max 6 ale o 19 już wszyscy w łóżkach uff... byle do19.