U
użytkownik 902
Gość
Kurcze to u nas jakos drogo. Cena u dobrego lekarza za USG to 200zl, nie wiem ile bierze najlepszy, ale na pewno nie niżej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!Jestem już po wizycie wszystko ok. Serduszka są jeden kluske ma 1.5 cm drugi 1.30 cm. Według usg jest to 7w5d
Ja mam ten sam komplet badań. 21 grudnia mam USG a 19 grudnia robię krew we wskazanym przez lekarza laboratorium. Myślę, że 500 zł pęknie jak nic... W Sylwestra laboratoria są otwarte, ewentualnie krócej. Najlepiej zadzwoń i się zapytajA i jeszcze! Zapisałam się na usg prenatalne. Usg z testem z krwi 480 zł.. także wydaje mi się sporo. Termin mam na 03.01., będzie wtedy 12t6d. Najlepiej jakbym na 3-4 dni przed zrobiła test z krwi ale mam obawę czy 31.01 tj. Sylwester laboratorium będzie pracowało
Czy któraś z Was może już się zapsiywala?
Ja podjęłam decyzję o zapisie juz teraz bo wiedziałam że u tego lekarza są spore kolejki.
Ojej już?Macie jakies rady na zgage? [emoji848] wykonczy mnie ona
Ja jadłam migdały albo piłam mleczko do kawy i trochę pomagało. Można też rennie z tego co się orientuję.Macie jakies rady na zgage? [emoji848] wykonczy mnie ona
Wszystkozajete, biegasz caly czas?
Macie jakies rady na zgage? [emoji848] wykonczy mnie ona
Kiedyś pomagało mi mleko właśnieMacie jakies rady na zgage? [emoji848] wykonczy mnie ona