reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja mam wizytę w czwartek, będzie to 6 t 3d i już się stresuje czy będzie wszystko dobrze. Mimo to jestem dobrej myśli i bardzo chciałabym żeby było juz serduszko, chociaż może być jeszcze za wczas. Od jakiś 3 dni mam lekkie mdłości, trochę męczące bo całodniowe.

reklama
Już po. Dziś zaczęłam leczenie kanałowe dwóch zębów. Pewnie trochę to potrwa. Dostałam antybiotyk a w piątek idę na wyrwanie. Jestem strasznie zła na siebie ze tak to zaniedbalam. Teraz dodatkowo się stresuję czy malenstwu nie zaszkodze. Dobrze ze mam wizytę za dwa tygodnie to może będą spokojne święta bo tak to bym wariowala pewnie. Przez te wszystkie inne dolegliwości nie czuje tych ciążowych i to też mnie trochę martwi.

Już po. Dziś zaczęłam leczenie kanałowe dwóch zębów. Pewnie trochę to potrwa. Dostałam antybiotyk a w piątek idę na wyrwanie. Jestem strasznie zła na siebie ze tak to zaniedbalam. Teraz dodatkowo się stresuję czy malenstwu nie zaszkodze. Dobrze ze mam wizytę za dwa tygodnie to może będą spokojne święta bo tak to bym wariowala pewnie. Przez te wszystkie inne dolegliwości nie czuje tych ciążowych i to też mnie trochę martwi.
Trzy dni temu też się martwiłam że oprócz bolesnych piersi żadnych dolegliwości no to mnie organizm wysłuchał i dowalił że zdwojoną siłą
Wylecz ząbki z dzidzią będzie dobrze wszystko :)

Trzy dni temu też się martwiłam że oprócz bolesnych piersi żadnych dolegliwości no to mnie organizm wysłuchał i dowalił że zdwojoną siłą
Wylecz ząbki z dzidzią będzie dobrze wszystko :)
Dziękuję. Ja już jakieś tam mdłości miałam ale teraz pewnie inne bóle je zagluszaja. Najgorsze jest to że jedzenie mi specjalnie nie wchodzi. Ani apetytu a poza tym ciężko jest jeść jak pół buzi nie czuje. Mam nadzieję że na samych napojach dam radę.

Za kogo dziś trzymamy kciuki?

Dziękuję. Ja już jakieś tam mdłości miałam ale teraz pewnie inne bóle je zagluszaja. Najgorsze jest to że jedzenie mi specjalnie nie wchodzi. Ani apetytu a poza tym ciężko jest jeść jak pół buzi nie czuje. Mam nadzieję że na samych napojach dam radę.

Za kogo dziś trzymamy kciuki?
Mi po usunięciu zęba/przy bólu buzi pomagały jogurty, dobrze w miarę wchodzą też zupy i koktajle. Ale wiadomo, przy ciążowych mdłościach musi jeszcze to chcieć wejść do brzucha ;)

Mi po usunięciu zęba/przy bólu buzi pomagały jogurty, dobrze w miarę wchodzą też zupy i koktajle. Ale wiadomo, przy ciążowych mdłościach musi jeszcze to chcieć wejść do brzucha ;)
Dzięki. Wypróbuje. Właśnie chyba tylko na płynnych rzeczach muszę być. Na szczęście coś tam znajdę w lodówce :) u Was też taka paskudna ponura pogoda?

Dzień dobry, spałam do 11, wstyd mi [emoji38]

Ktos dzisiaj ma wizytę? Ja jutro. Szukam sobie zajęcia, żeby szybciej mi zleciało
Najlepsze rozwiązanie właśnie znaleźć sobie coś do zrobienia bo to myślenie jest najgorsze. O której masz wizytę? Będzie wszystko dobrze. Kciuki będą zacisniete.

To idziemy razem :p

Ja właśnie chciałam jechać ogarnąć jakieś mikołajki ;) ale roboty za dużo. Jutro po wizycie muszę więc kupić

reklama
Do góry