reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

dzien dobry dziewczyny :) ja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze :( tez nie przesypiacie spokojnie nocy?

reklama
@zuzkaaa może przypadek, lub podświadomie przeżywasz coś i źle śpisz. Teraz to niestety nie mogę powiedzieć żebym dobrze spala bo córka mnie budzi ale w poprzedniej ciąży to jak kamień calutka ciążę tak mi się idealnie spalo.

Tamta ciąża była perfekcyjna i boję się żebym od losu nie dostała teraz prezenty w postaci mega ciężkiej ciąży

Ja podobnie. Z chłopcami miałam termin na 20 października. Urodziłam 14 września. Jeszcze udało się ich dwa tygodnie przetrzymać ;-), bo już pod koniec sierpnia szykowali się do wyjścia.

To mamy podobne doświadczenia. :)
U nas był 33 tc 6 d. I trzy miesiące leżenia plackiem, większość w szpitalu (zaliczylyśmy Wielkanoc), ale warto było...:)
Wyszłam w sobotę, w niedzielę Komunia syna. :) Dziewczynki zostały jeszcze dwa tygodnie.
Ogólnie wszystkie ciąże ciężko znosiłam. Najlepsze to mdłości przez 2/2,5 miesiąca 24 h na dobę. ;)

A chłopcy, ile ważyli?
Nasze bestie mialy: 2310 i 2390

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry