reklama
Ja nie mam zadnych nieprzyjemnych ciążowych dolegliwosci poki co. A w nocy spie jak zabitadzien dobry dziewczyny ja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze tez nie przesypiacie spokojnie nocy?
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
@zuzkaaa może przypadek, lub podświadomie przeżywasz coś i źle śpisz. Teraz to niestety nie mogę powiedzieć żebym dobrze spala bo córka mnie budzi ale w poprzedniej ciąży to jak kamień calutka ciążę tak mi się idealnie spalo.
Tamta ciąża była perfekcyjna i boję się żebym od losu nie dostała teraz prezenty w postaci mega ciężkiej ciąży
Tamta ciąża była perfekcyjna i boję się żebym od losu nie dostała teraz prezenty w postaci mega ciężkiej ciąży
netka.
Ja podobnie. Z chłopcami miałam termin na 20 października. Urodziłam 14 września. Jeszcze udało się ich dwa tygodnie przetrzymać ;-), bo już pod koniec sierpnia szykowali się do wyjścia.
To mamy podobne doświadczenia.
U nas był 33 tc 6 d. I trzy miesiące leżenia plackiem, większość w szpitalu (zaliczylyśmy Wielkanoc), ale warto było...
Wyszłam w sobotę, w niedzielę Komunia syna. Dziewczynki zostały jeszcze dwa tygodnie.
Ogólnie wszystkie ciąże ciężko znosiłam. Najlepsze to mdłości przez 2/2,5 miesiąca 24 h na dobę.
A chłopcy, ile ważyli?
Nasze bestie mialy: 2310 i 2390
Ostatnia edycja:
netka.
dzien dobry dziewczyny ja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze tez nie przesypiacie spokojnie nocy?
Dziewczyny dobrze piszą. To z pewnością podświadomość.
reklama
zuzkaaa
ja bede miala wyniki jeszcze dzisiaj wiec dam znac za twoje tez trzymam kciukiJa też byłam dzisiaj.
Witam wszystkie
i trzymam za Nas kiciuki