reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

dzien dobry dziewczyny :) ja dzisiaj kolejna slaba noc... budze sie po 3-4x i nie moge pozniej zasnac... w nocy tez pobolewa podbrzusze :( tez nie przesypiacie spokojnie nocy?

reklama
@zuzkaaa może przypadek, lub podświadomie przeżywasz coś i źle śpisz. Teraz to niestety nie mogę powiedzieć żebym dobrze spala bo córka mnie budzi ale w poprzedniej ciąży to jak kamień calutka ciążę tak mi się idealnie spalo.

Tamta ciąża była perfekcyjna i boję się żebym od losu nie dostała teraz prezenty w postaci mega ciężkiej ciąży

Ja podobnie. Z chłopcami miałam termin na 20 października. Urodziłam 14 września. Jeszcze udało się ich dwa tygodnie przetrzymać ;-), bo już pod koniec sierpnia szykowali się do wyjścia.

To mamy podobne doświadczenia. :)
U nas był 33 tc 6 d. I trzy miesiące leżenia plackiem, większość w szpitalu (zaliczylyśmy Wielkanoc), ale warto było...:)
Wyszłam w sobotę, w niedzielę Komunia syna. :) Dziewczynki zostały jeszcze dwa tygodnie.
Ogólnie wszystkie ciąże ciężko znosiłam. Najlepsze to mdłości przez 2/2,5 miesiąca 24 h na dobę. ;)

A chłopcy, ile ważyli?
Nasze bestie mialy: 2310 i 2390

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry