reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Co do świąt to ja jeszcze nie wiem, bo mąż nie zna grafiku. A pracuje w takiej instytucji która nie ma wolnego w dni wolne. Jak będzie miał wolne to Wigilia w domu, jak nie to ja z dzieciakami do teściów. W kolejne dni jezdzimy do teściów i moich rodziców ale wszystko co jak kiedy to kwestia jak mąż pracuje :) okna muszę umyć, bo skończyli roboty drogowe i mam pełno piachu na nich... Ale potrzebuje więcej sił. Dzisiaj już trochę lepiej, nie miałam wielkich mdłości ale i jadłam skromnie.

reklama
Dzień dobry:) A ja co do Świąt podjęłam wczoraj decyzję. Miałam zaprosić cała rodzine męża do nas, ale nie będę robić nic! Pójdziemy do mojej szwagierki a w domu mogę upiec piernik i zrobić komunistkę na 25. Spacery, filmy, gry planszowe i spotkania z rodzina i przyjaciółmi. Moje pierwsze takie Święta, mam nadzieję, że dam radę;) Dobrego dnia wszystkim mamom i minimaluszkom:)

Dzień dobry z rana :biggrin2:

Dzieciaki już w szkole ja wcìągam śniadanko i biorę się za pracę, dzisiaj w planie porządki w szafkach kuchennych ciekawe czy mi się uda ;-) ;)

A wy mamusie co dzisiaj robicie ? Jakieś wizyty dzisiaj w planie ? Jeżeli tak to trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :yes:

Miłego dnia i weekendu życzę :happy2:

Ja właśnie odstawiłam dzieci do przedszkoli, teraz zakupy, potem z grubsza ogarnąć mieszkanie, po dzieci itd. Dzień jak co dzień. Dobrze, że weekend za pasem. Zawsze mąż mnie trochę odciąży ;-).
Udanego piątku! :-)

U mnie znowu ciężka noc. Mało spałam bo córka gorączkuje dalej. Dziś też się lepiej nie zapowiada więc z domu się nie ruszę. Byle do powrotu męża i weekendu :)

Dzień dobry [emoji847] ja wyspana , bez mdłości póki co , czuje że mam napływ energii i chyba ogarnę salon i ubiorę choinkę ... Może trochę za wcześnie ale później mogę nie mieć takiej energii . No i z młodą na zakupy pójdziemy bo pustki się w szafkach robią [emoji33][emoji32] No i w nocy przyjeżdża szwagierka na weekend , ciesze się bardzo że przyjdzie mam pewny spokojny weekend , Anka ją uwielbia więc ja trochę odpocznę [emoji1][emoji4]

reklama
Do góry