ladyk24na7
Fanka BB :)
Super wieści!!! Niech zdrowo fasolka się rozwija a mamie życzę zdrówka [emoji173]️
Dziękuję [emoji173]️. A u Ciebie jak? Monitoring cyklu już rozpoczęty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści!!! Niech zdrowo fasolka się rozwija a mamie życzę zdrówka [emoji173]️
Dziękuję że pytasz tak byłam w środę rano i wychodzi na to jakbym dopiero okres zakończyła (a zakończyła się w czwartek 22.11) wszystko się poprzesuwalo przez poronienie ale jestem dobrej myśli jajniki są w bardzo dobrym stanie więc we wtorek znów idę mam nadzieję że jeszcze przed świętami będę mogła Wam się pochwalić że się udałoDziękuję [emoji173]️. A u Ciebie jak? Monitoring cyklu już rozpoczęty?
Dziękuję że pytasz tak byłam w środę rano i wychodzi na to jakbym dopiero okres zakończyła (a zakończyła się w czwartek 22.11) wszystko się poprzesuwalo przez poronienie ale jestem dobrej myśli jajniki są w bardzo dobrym stanie więc we wtorek znów idę mam nadzieję że jeszcze przed świętami będę mogła Wam się pochwalić że się udało
O jakie piękne wieści [emoji3590]bardzo się cieszę. Dobra passa trwa i niech tak już zostanie do końca. Lipiec musi być szczęśliwy.Wieczorowa porą przychodzę z dobrymi wiadomościami, jestem po wizycie i wszystko jest dobrze i zdrowo. Mój bysiu ma 9,6 mm dokładnie tyle ile powinien mieć w tym tygodniu. Termin bez zmian 17.07. Następna wizyta 20.12. Kartę ciąży mam założoną. Na następna wizytę mam mieć wyniki moczu, krwi i kiłe. Jestem juz o wiele spokojniejsza. Z tej radości poszliśmy z mężem i synkiem na mega desery lodowe!!!!
Gratulacje, super wieści :-) Ja do wizyty mam jeszcze tydzień, stres jest, ale wierzę, że wszystko będzie ok.Wracam właśnie z usg. Lekarz mi powiedział, że takie bóle, ciągnięcia to norma - szczególnie jak to kolejna ciąża i mięśnie słabe, czyli wypisz wymaluj ja. Ciąża idzie zgodnie z OM. A najlepsza informacja jest taka, że jest JEDNO! Jednooo! Uno, ein, one [emoji23] aż podskoczyłam z radości na kozetce. Pikawa też jest. Także wszystko w normie, oby tak dalej :-).
Gratulacje, rośnijcie zdrowo [emoji173]Wieczorowa porą przychodzę z dobrymi wiadomościami, jestem po wizycie i wszystko jest dobrze i zdrowo. Mój bysiu ma 9,6 mm dokładnie tyle ile powinien mieć w tym tygodniu. Termin bez zmian 17.07. Następna wizyta 20.12. Kartę ciąży mam założoną. Na następna wizytę mam mieć wyniki moczu, krwi i kiłe. Jestem juz o wiele spokojniejsza. Z tej radości poszliśmy z mężem i synkiem na mega desery lodowe!!!!
DziękujęTrzymam kciuki za pozytywne wieści! [emoji173]️ Musi się udać! :-)